nubes dispersas
  • Màx: 19.43°
  • Mín: 12.82°
16°

L'hora de Felipe Mattioni

El lateral dret brasiler podria debutar amb la camiseta del Mallorca diumenge davant el Racing de Santander, després del partit de sanció que rebrà Josemi per la seva expulsió al Calderón

39222
Mattioni, amb l'uniforme del Mallorca el dia de la seva presentació. | MONSERRAT

El Reial Mallorca tornà de la seva visita al Vicente Calderón amb un punt a la butxaca i dos jugadors expulsats, Josemi i Ivan Ramis, a qui el col·legiat asturià Muñiz Fernández mostrà dues targetes grogues.
Aquesta circumstància obligarà el tècnic, Gregorio Manzano, a retocar la línia defensiva amb vista al partit de Lliga de diumenge davant el Racing de Santander. Malgrat tot, com que han estat expulsats per doble amonestació, Josemi i Ramis sí que podran jugar, si l'entrenador ho vol, dijous davant el Valladolid en el matx d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei.

La cara positiva d'aquesta notícia és que l'aficionat mallorquinista, a la fi, podrà veure en acció el lateral brasiler Felipe Mattioni, l'únic dels sis reforços que arribaren al Mallorca l'estiu passat i que encara no ha debutat en duel oficial. Mattioni ocuparà davant el Racing el lateral dret de la defensa vermella en substitució de Josemi, mentre que Rubén es col·locarà em el lloc d'Ivan Ramis i formarà parella amb Nunes. Mattioni, format en les categories inferiors del Gremi de Porto Alegre, veié com la seva carrera esportiva feia un salt qualitatiu a principi d'any, quan el Milan el fitxà, per 6 milions d'euros, en el mercat d'hivern de la temporada passada. El futbolista carioca arribà a la capital llombarda amb 20 anys i amb l'etiqueta de futura estrella.

Equips de renom com la Juventus i l'Ajax també n'havien seguit la trajectòria i el tenien en l'agenda. Llavors molts el veieren com el substitut de Cafú en el lateral dret del Milan i de la selecció brasilera, però l'entrenador del conjunt italià la temporada passada, Carlo Ancelotti, li donà poques oportunitats i gairebé no jugà. L'estiu passat Mattioni arribà al Mallorca cedit per un curs i amb una opció de compra de dos milions d'euros. El futbolista brasiler reconegué en la roda de premsa de presentació que arribà a l'Illa fora de forma i que necessitava unes setmanes per agafar el to físic ideal. Aquest fet provocà que Josemi començàs la campanya com a titular i que Mattioni just hagi entrat en tres convocatòries. Ara, amb el defensa andalús sancionat i amb un estat de forma òptim -així ho reconeix el mateix Manzano-, ha arribat l'hora de Felipe Mattioni.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.