lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.15°
10°

Eficàcia màxima (3-1)

El Mallorca supera el Getafe, encadena quatre triomfs consecutius i es consolida a la zona UEFA de la classificació

111658
Els jugadors del Reial Mallorca celebren el gol del davanter Aduritz. | Ferran Aguiló - Monserrat

Tres punts més. El Reial Mallorca sumà la quarta victòria consecutiva (3-0) a Son Moix i es consolida a la zona noble de la classificació. El Getafe fou millor en la primera meitat, però la falta d'encert dels madrilenys va fer possible que el conjunt de Manzano arribàs en el descans amb avantatge. En la represa, el Mallorca aprofità les facilitats del rival per aconseguir un triomf clar. Dotze gols a favor i un contra són el bagatge d'un equip que ha convertit Son Moix en un fortí quasi inexpugnable. Seguretat defensiva i màxima efectivitat són les virtuts principals d'un conjunt que, tot i l'extrarodinària ratxa i la bona classificació, encara genera dubtes. Gregorio Manzano, ben al contrari que en altres temporades, no ha tardat gaire a trobar l'onze inicial. Ahir, emperò, faltava Tuni i el tècnic optà per oferir minuts a Castro. La resta, els prevists.

És a dir, Aouate ocupà la porteria. Josemi i Ayoze se situaren als laterals amb Nunes i Ramis com a centrals. En el centre del camp, Mario i Borja foren els pivots, mentre que Julio Àlvarez i Castro es col·locaren a les bandes. I en atac, Víctor i Aduriz. De sortida, el Getafe fou millor. El conjunt madrileny dominà, creà oportunitats clares de gol, però li faltà encert en la definició. Soldado disposà d'ocasions per inaugurar el marcador, però fallà en la rematada final. El conjunt de Míchel acaparava la possessió i controlava el joc. Tanmateix, disposar de la pilota, si no arriba el gol, és un exercici ben inútil.

El Mallorca no aconseguia fer dues passades de manera consecutiva i mostrava la seva cara més vulgar. Una falta botada per Julio Àlvarez, poc abans que es complís la primera mitja hora de joc, fou l'aproximació més perillosa del Mallorca. Acte seguit, Aduriz perdé la pilota dins l'àrea, però Cata Díaz s'embullà i envià la pilota al pal en el seu intent de rebutjar l'esfèric. Julio Àlvarez, atent, aprofità el regal i no tingué cap problema per enviar la pilota al fons de la porteria d'Ustari. No es podia jugar pitjor, però el Mallorca ja guanyava. I encara abans d'arribar en el descans, Soldado gaudí d'una clara oportunitat.

La segona meitat començà sense canvis, però el Mallorca no tardà a sentenciar el duel. Ramis envià una pilotada llarga que Aduriz tocà amb el cap, Víctor tocà la pilota al primer toc i el davanter basc superà Asturi (2-0) en el minut 52. Quedava un món, però el partit ja no tenia història. El triomf del Mallorca era segur. El conjunt de Manzano, ara sí, fou millor. Deixà fer el Getafe, jugà al contracop i sumà un just triomf. Faltaven vint minuts per al final quan Aduriz va fer el tercer gol i omplí la grada de goig i d'alegria. Son Moix es convertí en una gran festa, els espectadors no trigaren a fer l'ona i el Getafe deixà clara la seva indolència en atac.

Míchel cercà solucions, però no hi havia res a fer. L'entrada de Manu, Casquero i Boateng res no varià.
Albín superà Aouate en executar de manera magnífica una falta, però el Getafe ja no tenia temps per a la remuntada. Aouate no encertà en el gol i perdé així la possibilitat de superar el rècord de Carlos Angel Roa. D'aquesta manera, el porter israelià ha mantingut la imbatilitat a Son Moix durant 550 minuts i ha quedat a 41 minuts de la marca de l'argentí. Els madrilenys ho intentaren fins al final. Malgrat tot, el marcador ja no es va moure. El Mallorca, d'aquesta manera, continua a la zona que dóna opció a disputar la UEFA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Manzanilla, fa mes de 14 anys
La major part dels barralets que van contra Manzano no tenen perdó, perquè és el millor entrenador de la història del mallorca, agradi o no.
Valoració:1menosmas
Per juan, fa mes de 14 anys
Ai verger vergeret;el gols son gols i ja esta.Si la pilota entra es perwue jugam be.T´agradi o no t´agradi el MALLORCA dona sensacio de ser molt mes perillos que els altres equips.No justifiquis les victories ja esta bé.Jo crec que tens algun problema.Tots ens adonam de que engunay el Mallorca al ONO ESTADI els grans ho passaran malament.I si a aixo afegim els anims del public que darrerament crida molt inclos supos que tu ens anira mes be,Ahir vaig veure que no som l´aficio mes freda d´Espanya
Valoració:0menosmas
Per toni, fa mes de 14 anys
Verger: quan demanaràs que rebaixin el que cobra en Nadal per posar el "careto" (mil milions de pessetes)?
Tots estam en crisi. Ib3, el Mallorca, i en Nadal no?

Encara no ens han agafat el fil. Ningú sap com juga el Mallorca. És un secret. Quan ningú s'ho espera, el Mallorca marca.
Valoració:0menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 14 anys
Victòria que consola del caos polític que es respira.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente