algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

“L'Ono Estadi ha de ser la nostra taula de salvació”

Manzano destaca la importància de perllongar la ratxa de victòries a casa i afirma que, si el Mallorca derrota el Getafe, es consolidarà a la zona mitja de la classificació

L'entrenador del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, aposta per sumar els tres punts diumenge davant el Getafe i allargar la immaculada ratxa de tres victòries en tres partits que presenta l'equip a Son Moix. Això sí, el tècnic mallorquinista avisa també que l'equip madrileny no els ho posarà gens fàcil i qualificà el duel de "prova de foc".

"Diumenge, sortirem al camp amb l'objectiu de sumar els tres punts. La plantilla ha superat els efectes negatius de la derrota a Gijón i aquesta setmana s'ha entrenat molt bé. Necessitam fer un bon partit i mantenir la bona línia de resultats al nostre camp", comentà Manzano. Així, insistí en la importància de no deixar escapar cap punt de Palma amb vista a les difícils sortides que esperen el Mallorca durant les pròximes setmanes -enfront de l'Atlètic de Madrid, el Barcelona i el València.

"Tots els partits de casa són importants sempre. L'Ono Estadi ha de ser la nostra taula de salvació aquesta temporada. En les pròximes jornades tenim compromisos a fora molt complicats i és necessari aconseguir un bon coixí de punts al nostre camp per consolidar-nos a la zona mitjana alta de la classificació. El Getafe serà un rival difícil i serà un partit igualat, però si sumam els tres punts llavors no tindrem l'aigua al coll per afrontar les sortides", afegí el tècnic de Jaén.

Del rival, Manzano en comentà que "enguany té un gran equip i ha fet una bona inversió en fitxatges com Mané, Pedro Ríos i Pedro León. Pens que han millorat la plantilla de l'any passat i, per poc que es conjuntin, serà un equip de mitjan taula per amunt. Se n'ha de valorar que és un conjunt amb una història curta a Primera Divisió i que ha crescut de manera estable, i això li ha permès invertir 12 o 14 milions en fitxatges. L'any passat, quan es va salvar del descens en la darrera jornada, va veure les orelles del llop i intentaran no repetir l'experiència. Per a nosaltres aquest partit serà una prova de foc. El Getafe encara no ha guanyat mai a Palma en cinc temporades a Primera i esperam que continuïn igual".

Quant a la seva plantilla, l'entrenador mallorquinista indicà que té tots els futbolistes disponibles i que tots estan en bona forma, inclòs el lateral dret brasiler Felipe Mattioni, que és l'únic fitxatge d'aquesta temporada que encara no ha debutat.

"Tots els jugadors es troben disponibles i se'ls noten les ganes de jugar, de manera que tornaré a tenir un beneït problema a l'hora de fer la llista de convocats. La competència per jugar enguany és forta i els titulars saben que, si baden, els de darrere els poden prendre el lloc", afirmà Manzano.

El tècnic andalús també va tenir bones paraules per al Mallorca B, que entrena Jaume Bauçà, i remarcà que el filial vermell "ho fa molt bé i això és una grata notícia". "És un equip que estava conjuntat de l'any passat i ara han agafat una dinàmica molt bona de resultats i es comencen a creure que a final de temporades podran lluitar amb els millors. Si continuen així, si mantenen aquesta línia, alguns tindran oportunitats en el primer equip", finalitzà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.