algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Derrota galàctica (2-1)

El Sevilla fa un gran partit, supera amb justícia el Reial Madrid de Pellegrini i es confirma com l'alternativa als blancs i al Barcelona com a candidat al títol de Lliga

111230
El Sevilla fa un gran partit, supera amb justícia el Reial Madrid. | Jose Manuel Vidal
SEVILLA 2
R. MADRID 1

 

SEVILLA CF: Palop, Konko, Squillaci, Dragutinovic, Adriano, Zokora, Renato, Jesús Navas, Perotti, Negredo i Luís Fabiano.Fernando Navarro per Squillaci, Kanouté per Negredo i Capel per Perotti.

REIAL MADRID
: Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Diarra, Xabi Alonso, Kaká, Guti, Raúl i Benzema.
Van der Vaart per Diarra, Granero per Guti i Higuaín per Benzema.

GOLS
:
1-0: minut 33, J. Navas.
1-1: minut 49, Pepe.
2-1: minut 66, Renato.

ÀRBITRE
: Iturralde González (Comitè basc). Va amonestar amb targeta groga Zokora, Adriano i Luis Fabiano, del Sevilla; i Guti, Kaká i Sergio Ramos, per part del Reial Madrid.

El Sevilla demostrà ahir que se suma a la candidatura pel títol, que fins ara semblava cosa de dos, i superà (2-1) amb tota justícia un Reial Madrid que trobà a faltar la seva màxima estrella, Cristiano Ronaldo, absent del Pizjuán per lesió. El conjunt andalús començà molt fort, però trigà més de mitja hora a marcar perquè Casillas exercí de salvador, com gairebé sempre. Jesús Navas, de cap i en el minut 33, aprofità una errada de marcatge de Marcelo. Poc abans, Benzema havia tudat la millor ocasió de l'equip blanc fins llavors. El Sevilla podria haver marcat abans del descans, però perdonà un segon gol que hauria mort els de Pelligrini.

Pepe iguala i Renato sentencia

El defensa Pepe igualà el partit a l'inici del segon temps, però Renato, també de cap, va fer el 2-1 definitiu enmig de la bogeria d'una afició que veu que l'equip s'ha convertit en l'alternativa als totpoderosos. En definitiva, que el Madrid va veure la crua realitat: que és un equip vulgar sense Ronaldo, que defensivament ha de millorar molt i que el Barça ja lidera còmodament el campionat.

 

Kaká: "Hem de millorar moltes coses per aspirar al títol"

Kaká va ser clar al final del partit amb el Sevilla: "Hem de millorar moltes coses si volem aspirar al títol". El migcampista brasiler del Reial Madrid no pogué amagar la decepció pel resultat al Sánchez Pizjuán i manifestà que "sabíem que la derrota podia arribar en qualsevol partit i així ha estat", per afegir que "davant un equip com el Sevilla no pots cometre errades, i nosaltres ho hem fet". "No ens han perdonat. Nosaltres hem tingut les nostres opcions, però no ha pogut ser", declarà. El seu compatriota Luís Fabiano, davanter dels sevillistes, es mostrà exultant just acabar el partit: "Aquesta afició és impressionant i els hem tornat el suport amb bon joc i amb una victòria molt important".

Luís Fabiano destacà que "s'ha vist un gran partit entre dos grans equips. El Sevilla ha demostrat que s'hi pot comptar respecte de la lluita per la Lliga". El davanter del conjunt de Manolo Jiménez assegurà que la plantilla està "en un gran moment de forma i hem d'aprofitar-ho", però també reconegué que "cal continuar treballant amb humilitat setmana rere setmana", sobretot ara que es produeix una aturada en el campionat per les competicions internacionals. Luís Fabiano no marcà, però tornà a ser ahir dels millors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.