muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.12°

“No vaig estar encertat”

L'entrenador del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, reconegué que s'equivocà en acusar el conseller delegat, Javier Martí Asensio, de desestabilitzar el club durant una entrevista en un programa de ràdio

L'entrenador del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, moderà ahir el discurs durant la roda de premsa prèvia al partit de diumenge a El Molinón contra l'Sporting de Gijón, en la qual reconegué públicament que no havia estat "encertat" en les crítiques al conseller delegat, Javier Martí Asensio, dilluns en un programa de ràdio. El tècnic andalús demanà disculpes per haver acusat el fill del nou propietari del Mallorca de ser "un element desestabilitzador" del club. "No vaig estar gaire encertat", es limità a dir Manzano, qui acte seguit comentà que "aquest tema ja està tancat i no té sentit aixecar més polseguera. No dedicaré més temps a parlar d'una cosa que va passar dilluns".

Pel que fa a qüestions purament esportives, Manzano avançà que diumenge davant l'Sporting no hi haurà gaire canvis en l'onze inicial i que els que jugaren la jornada anterior contra el Valladolid seran gairebé els mateixos que ho faran a El Molinón.

El tècnic mallorquinista, que es definí com una persona "prudent i alhora ambiciosa" , assegurà que l'objectiu principal en el desplaçament a terres asturianes és tornar a l'Illa amb els tres punts a la butxaca, però avisà que el Mallorca ha d'afrontar amb "humilitat" el duel contra l'Sporting.

"Tal vegada no tinguem gaire pressió pel fet d'haver fet un molt bon inici de Lliga, però, si diumenge no hi ha tensió, les coses no ens aniran bé. Cal plantejar el partit des de la humilitat de saber que encara no hem aconseguit res i que avui dia qualsevol equip ens pot guanyar si no estam centrats. Tenim deu punts i fins ara hem fet les coses bé, però encara no podem treure pit", comentà.

Manzano destacà la importància d'una victòria a El Molinón i recordà que "els equips de classe mitjana com el Mallorca depenen en gran part dels punts acumulats a casa, perquè són els que donen tranquil·litat, però els punts de fora casa donen un plus amb vista a la permanència. La primera cosa fins ara l'hem feta bé, ara ens falta sumar la primera victòria a domicili. Ara bé, no ens podem relaxar, ja que si pensam que guanyarem l'Sporting sense baixar de l'autobús, anam ben errats".

No hi haurà rotacions a El Molinón

Gregorio Manzano té previst abandonar momentàniament la política de les rotacions i diumenge planeja jugar de tu a tu a l'Sporting de Gijón a El Molinón. Per aquest motiu, l'entrenador mallorquinista no abandonarà l'esquema tàctic del 4-4-2 i confiarà en els mateixos homes que el cap de setmana passat golejaren el Valladolid a l'Ono Estadi.

En l'entrenament d'ahir, els jugadors del Mallorca feren un partidet i Gregorio Manzano repartí els pitrals entre els jugadors que diumenge foren titulars, amb la qual cosa deixà ben clar quines són les seves intencions. En acabar la sessió, el tècnic de Jaén reconegué que aquest diumenge "hi haurà pocs canvis".

Així, el Reial Mallorca tornarà a jugar molt probablement amb Aouate a la porteria; la línia de quatre de la defensa estarà formada per Josemi en el lateral dret, Ramis i Nunes com a parella de centrals, i Ayoze en el lateral esquerra; en el centre del camp, Manzano tal vegada dibuixarà novament un rombe amb Mario Suárez com a únic pivot defensiu, Julio Àlvarez i Tuni a les bandes, i Borja Valero a la mitjapunta. Finalment, en atac Víctor Casadesús acompanyarà Aritz Aduriz.

Destaca l'absència en la convocatòria de Fernando Varela, qui aquesta temporada tindrà en Julió Àlvarez un seriós competidor. Tampoc no viatjaran fins a Gijón Alhassane Keita, que aquesta setmana fou pare; Gonzalo Castro, Enrique Corrales i Óscar Díaz.

El Mallorca, després d'haver empatat a El Madrigal davant el Vila-real (1-1) i haver perdut al Ramón Sánchez Pizjuán davant el Sevilla (2-0), cercarà a El Molinón el primer triomf a domicili de la temporada, que li permetria arribar als 13 punts i assolir el millor inici de Lliga en la seva història, un cop disputades les sis primeres jornades.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.