algo de nubes
  • Màx: 17.08°
  • Mín: 7.61°
16°

El Chelsea, en bona ratxa

L'equip de Carlo Ancelotti golejà per 3-0 l'ascendit Burnley. El Liverpool de Rafa Benítez guanyà in extremis per 2-3 el Bolton després d'anar perdent en dues ocasions al llarg del disputat duel

El Chelsea guanyà per 3-0 l'ascendit Burnley i es manté com a colíder de la Premier League anglesa després de vèncer els quatre partits disputats. Per part seva, el Liverpool s'imposà per 2-3 al Bolton quan només quedaven deu minuts per acabar el partit i després d'anar perdent en dues ocasions. El conjunt de Carlo Ancelotti continua amb peu ferm en la competició anglesa i hi demostra un joc molt ràpid i col·lectiu, que l'ha duit a sumar els tres punts en totes les jornades disputades. El Liverpool aconseguí recuperar el camí de la victòria després de batre el Bolton amb un gol d'Steven Gerard quan mancaven deu minuts.

Qui també guanya és el Tottenham, que s'imposà per 2-1 a casa davant el Birmingham. Els pupils de Harry Redknapp acumulen quatre victòries en quatre duels i colideren la taula amb el Chelsea. Un altre conjunt que es postula com equip revelació és l'Stoke City, que s'imposà per 1-0 al Sunderland. Amb aquest triomf, l'Stoke suma 7 punts amb dues victòries, un empat i una derrota. L'ascendit Wolverhampton Wanderers empatà 1-1 davant el Hull City, mentre que el Blackburn Rovers, on Míchel Salgado continua sense debutar i el West Ham firmaren taules sense gols.

El Manchester City vencé el Portsmouth per 0-1 i ja acumula 9 punts després d'haver disputat tres duels, mentre que els locals encara no han puntuat en aquesta Premier. Malgrat que tenen un partit menys a causa de la disputa del trofeu Joan Gamper, el City disposa d'un ple de victòries i es postula com un dels aspirants favorits a aconseguir el títol. A Villa Park, l'Aston Villa guanyà per 2-0 el Fulham, amb els gols del defensa Pantsil a pròpia porteria, i d'Agbonlahor. Amb aquesta victòria, l'Aston Villa obtingué el seu segon triomf de la temporada, després d'haver vençut dilluns passat per 1-3 el Liverpool a Anfield Road.

Per altra banda, l'Everton aconseguí la primera victòria del curs després d'imposar-se per 2-1 al Wigan Athletic, amb un gol de Baines, de penal, en el temps afegit. Scahrner avantà els de Roberto Martínez, però el davanter francès Louis Saha igualà l'enfrontament, fent d'aquesta manera el seu segon gol de la temporada.
La quarta de la Premier League finalitzà amb el colideratge del Chelsea i el Tottenham, dos equips amb un excel·lent inici de campanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.