nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

Urgències!

La Lliga comença en dos dies, el mercat de fitxatges tanca en quatre i el Mallorca, de moment, negocia l'arribada de Julio Àlvarez, un reserva de l'Almeria

Al Reial Mallorca se li exhaureix el temps. Només falten quatre dies per al tancament del mercat de fitxatges i dos per al debut de l'equip vermell en la Lliga contra el Xerez, i els reforços a la zona de creació del conjunt de Manzano continuen sense arribar. Després de considerar Borja Valero gairebé descartat, ara l'opció principal del club vermell és la contractació de Julio Àlvarez. La situació no és la que el nou conseller delegat del Reial Mallorca, Javier Martí Asensio, havia previst. De fet, el mandatari mallorquinista ja havia fixat dimecres com a data límit per tenir els reforços demanats per Manzano a les seves ordres però, com és evident, aquests terminis no s'han complit ni prop fer-hi.

D'entre les peticions del tècnic andalús, de moment el conseller delegat només ha satisfet la del lateral dret amb el fitxatge del jove brasiler Felipe Mattioni. Per això, quan falten quatre dies per al tancament del mercat de fitxatges, encara en falten dos com a mínim. Un mitja punta i un jugador de banda dreta, encara que, ara per ara, seria molt probable que Manzano es conformàs amb només un creador. En aquesta parcel·la, després de donar-se per pràcticament descartada la cessió de l'exvermell Borja Valero, guanya punts el futbolista de l'Almeria Julio Àlvarez. Martí Asensio ja avisà que si no es tancava la cessió de Borja dijous, el club hi renunciaria per centrar-se en altres objectius. La raó per la qual el Mallorca i el West Bromwich no s'han posat d'acort és purament econòmica, atès que els anglesos volien al voltant d'un milió d'euros per prestar el jugador per una temporada.

En el cas de Julio Àlvarez, el mitja punta de l'Almeria negocia amb el seu club per aconseguir la carta de llibertat, fet que permetria a l'equip vermell aconseguir-ne els serveis amb un cost de traspàs zero. Tot i que la voluntat del futbolista és la de sortir del conjunt andalús, tampoc no és segur que el seu destí sigui el Mallorca, si pensam que altres equips, com l'Sporting, també hi han mostrat interès. Àlvarez arribaria a Mallorca amb la benedicció de Gregorio Manzano, que veu l'exmadrista com un jugador de qualitat en els darrers metres. Ara bé, cal demanar-se què pot aportar un reforç com aquest al Reial Mallorca. Julio Àlvarez no compta per Hugo Sánchez a l'Almeria, un conjunt en el qual no sobra talent, precisament. Altres opcions que considera la direcció esportiva del club vermell apunten cap al mercat centreeuropeu, encara que no se n'han filtrat noms. Si finalment l'entitat decideix fer un esforç econòmic i deixar anar uns quants euros (milions) serà per un jugador jove, amb potencial i amb el qual es pugui fer negoci en el futur.

El Mallorca debutarà amb només 16 jugadors del primer equip i sense banda dreta

El Reial Mallorca debutarà diumenge en Lliga contra el Xerez a Son Moix sota mínims. L'entrenador vermell, Gregorio Manzano, només tindrà, de moment, 16 jugadors del primer equip a la seva disposició, i allò que és més greu, cap d'ells no està acostumat a jugar a la banda dreta, ni en atac ni en defensa. Manzano tindrà un problema majúscul per alinear el seu primer onze de la temporada. Les sancions que arrosseguen de la temporada passada tant Josemi com Fernando Varela deixen l'equip sense cap home de banda dreta. A més, el teòric reforç per a aquesta posició, el jove brasiler Felipe Mattioni, ja va deixar clar en la seva presentació que no arriba en condicions de jugar i que haurà de menester entre dos i tres setmanes per estar llest.

A més a més, amb aquestes baixes, al tècnic andalús només li queden 16 jugadors del primer equip. Manzano s'ha queixat repetidament de la falta d'efectius i aquest cap de setmana es farà evident en mirar la banqueta. Si no passa res de nou, l'entrenador haurà de recórrer, pel cap baix, a dos jugadors de l'equip B. Alberto i Sergio Tejera, dos dels joves que més han intervingut en la pretemporada, tenen moltes opcions de ser a la banqueta contra el Xerez. Però això no resol els problemes de la banda dreta, ja que cap d'ells no és un Rafita o un Pau Cendrós.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.