cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 14°
13°

Etoo tornarà al Camp Nou

El Barça i el Madrid lluitaran amb l'Inter i el Milan per la primera plaça, i l'Atlètic de Madrid es veurà les cares amb el Chelsea i el Porto. El Sevilla, el més sortat

110102
El Barça i el Madrid lluitaran amb rivals italians. | GUILLAUME HORCAJUELO

El sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions 2009/2010 ha determinat rivals italians, l'Inter i el Milan respectivament per al FC Barcelona i per al Reial Madrid, que hi tindran els principals obstacles per a la sempre important primera plaça, mentre que l'Atlètic de Madrid s'haurà de guanyar el pas enfront de dos experts com el Chelsea anglès i el Porto, l'equip lusità que l'eliminà l'any passat. El Sevilla és l'únic que es pot sentir afortunat.
El bombo va ser capritxós i va voler configurar una primera fase amb un cert morbo per a l'actual campió d'Europa. Pep Guardiola i el Camp Nou viuran el retorn de Samuel Etoo, ara a l'Inter de Milà i segurament ansiós de revenja per la seva partida del club blaugrana a canvi del suec Ibrahimovic. Els altres dos rivals, el Rubin de Kazan i el Dinamo de Kíev no presenten gaire complicacions, llevat dels llargs desplaçaments.

Per la seva banda, al Reial Madrid li ha tocat el Milan, exequip de l'ara madridista Kaká, que tornarà a San Siro. El conjunt de Manuel Pellegrini i el Milan són els dos favorits del grup C, en el qual també hi ha l'Olympique de Marsella i el modest FC Zuric. D'altra banda, l'Atlètic de Madrid ha quedat agrupat amb el Chelsea, gran favorit per al primer lloc i un habitual de les semifinals dels darrers anys. Els d'Abel Resino també es veuran les cares amb el Porto. L'Apoel serà el rival més feble. Finalment, el Sevilla es pot considerar l'equip amb més sort, perquè ha quedat enquadrat amb dos equips competitius però assequibles. Els de Manolo Jiménez lluitaran per la primera plaça amb un rival de la Bundeslliga com l'Stuttgart i, a més, no es podran descuidar davant el Glasgow Rangers escocès. El desconegut Unirea Urziceni romanès completa el grup.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pastiss, fa mes de 14 anys
Ai quin xou que es prepara a territori culé!!!!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente