algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
11°

Martí Asensio i Manzano

Sempre he defensat que Gregorio Manzano és un entrenador mediocre. I de Segona Divisió. Ara bé, entenc que el tècnic del Mallorca estigui ben enfadat. És lògic. Han abandonat l'equip futbolistes de qualitat com Jurado, Cléber, Arango i Moyà. Hi ha arribat Bruno China, un migcampista que l'entrenador no volia. S'equivocà en dir-ho públicament, tot i ser evident que la posició del portuguès està ben coberta a la plantilla. Tothom sap que el central Rubén no és res de l'altre món i el brasiler amb passaport italià Mattioni ja ens ha dit que encara haurà de menester dues o tres setmanes per posar-se en condicions. Uf!

El conseller delegat, Martí Asensio, ha fet saber que recuperar Borja Valero serà difícil, perquè és car, i Camuñas ja saben vostès que ha fitxat per l'Osasuna. En definitiva, que a hores d'ara ja sembla evident que la plantilla d'enguany serà molt pitjor que la de la temporada passada. Martí Asensio, lògicament, no ho reconeixerà, però enguany només pot salvar l'equip del descens el fet que el Xerez, el Tenerife, l'Almeria, el Valladolid i l'Sporting són encara pitjors. Quin consol!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lictor, fa mes de 14 anys
Clar i català, com sempre el senyor Verger amb poques paraules rebla el clau a la perfecció. Tornarà tocar patiment de primer plat i desencís de darreria.
Valoració:0menosmas
Per Giu, fa mes de 14 anys
Disculpes per el comentari anterior (m'ha fuit es ditet). No estic d'acord que en Manzano sigui mediocre. Possiblement es un tipus d'entrenador "ideal" per un club com el Mallorca. Encara que no conec estadistiques en detall, segurament es un dels que te millor historial dins el Mallorca. Va guanyar una copa del Rei (mira l'entrenador mes "laureado"). A mes crec que te rao amb lo d'en Bruno China. Una cosa es que no et duguin qui tu vols (si no hi ha pasta te fots Gregorio) i un altre que l'imposin un jugador que ni tan sols coneix. Qui voldriem tenir? un Ziganda? un Gonzalo Arconada? un Tapia? Realment penses que seria molt diferent?
Valoració:4menosmas
Per PEP, fa mes de 14 anys
tu sempre creus que en Manzano es mediocre.I els del Valladolid,Osasuna,Tenerife,Getafe tambe son molt mes bons que en Manzano?Doncs ho ho han demostrat.Tanmateix el Mallorca aixi com esta encara es millor que els 13 equips anoimenats modestos.Tu saps les alineacions del Xerz,osasiuna eetI do quasi no en conexeras cap.I encara no hem coomençat la lliga i ja esteim de puntetes.A mes si som tant dolents el que hem de fer es animar mes que mai als jugadors,donar suport i omplir l´estadi.No veis el Bilbao com juga,de pena pero mi apunt a l´aficio basca: anima i ompl el campVISCA EL MALLORCA.Mocadors ens hauriem de treure nosaltres mateixos a fora del camp pel nostre carqcter tan pasota.Ningu ha volgut sebre res del Mallorca.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente