algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

“La fase d'adaptació, al principi, serà crucial”

“Sempre sortirem a guanyar, partit rere partit; ara bé, no serà pas un camí de roses, ni el mateix que a Tercera”

Els filials no solen ser un terreny gaire lluït per als jugadors ni per als entrenadors. Els focus miren a una altra banda. Tanmateix, tothom -o gairebé- coneix Jaume Bauçà, el tècnic que, en un final de temporada molt emocionant, aconseguí que el seu equip emergís per abandonar la Tercera Divisió.

Amb vista a aquesta campanya, rebaixam l'eufòria després del final del darrer campionat?
És gairebé una llei universal que els filials, quan comencen una temporada, ho passen molt malament; fins i tot a Tercera, en qualsevol categoria. D'altra banda, ens trobam en una categoria en la qual fins i tot els equips que pugen i incorporen reforços importants, com ha passat en el cas del Balears i de l'Eivissa, també ho tenen cru per mantenir-se. La fase d'adaptació, al principi, serà crucial.
Com està responent l'equip per ara?

En el dia a dia, molt bé. Tenim encara el dubte de veure fins a quin punt podrem disposar de tots els efectius o si n'hi haurà cap que vagi a la primera plantilla. Alberto, Nauzet i Tejera s'entrenen amb nosaltres. Sergi també ho va fer, tot i jugar la pretemporada a Kossen. Si participen, han de ser molt importants per a nosaltres.
Pensau en cap tipus de reforç?
De moment, tenim Rubén, que jugava amb l'Sporting Maonès, i Àlamo, un futbolista canari. Un cop decidit qui se'n va al primer equip, no vull dir que sigui necessari, però potser hauríem de considerar si caldria incorporar ningú més. A més, tenim Pedro Bigas, Campins, Dídac i Raúl Galera, jugadors juvenils, que poden aportar coses.
N'hi ha cap amb una projecció especial?
"Són molts els cridats i ben pocs els escollits". La darrera paraula, en el senetit de saber aprofitar les oportunitats que se'ls puguin donar, la tenen ells.

Com viviu el canvi de mans de l'entitat?
Per bé i per mal, als segons equips això ens afecta molt menys. Ens assabentam de poc o de res del que passa, perquè no repercuteix en nosaltres d'una manera directa. Ara, la nostra projecció mediàtica i social també és més escassa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.