algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Un gran encert de Martí Asensio

Javier Martí Asensio no té un pèl de beneit. Una cosa és fer-se el colló i una altra de ben diferent esser-ho. Idò bé, el Nin, com anomenen Martí Asensio a Son Moix, ja ha deixat clar que no es fia -i fa bé- de Fernando Pons. De fet, la contractació del portuguès del Leixoes Manuel Bruno China no ha estat negociada pel director esportiu i sembla que Gregorio Manzano no ha donat la seva benedicció a l'operació. Martí Asensio té personal de la seva absoluta confiança per fitxar i no ho ha dubtat en relegar Pons, que a l'hora de tancar aquesta edició encara no havia presentat la seva dimissió. Per què estan disgustats Gregorio Manzano i Fernando Pons amb el conseller delegat Martí Asensio?

Tindrien motius per estar enfadats si considerassin que el portuguès no és el reforç que necessita el Reial Mallorca. Jo també puc pensar que sembla que el migcampista del Leixoes no té les característiques que ha de menester la plantilla del Mallorca, però no estic segur que aquesta sigui la raó de les queixes. Manzano i Pons formen una societat que durant els darrers anys ha controlat les operacions de compra i de venda de futbolistes. Amb la imprescindible benedicció de Vicenç Grande, Manzano i Pons han fet i desfet, però Martí Asensio ha dit prou. En tot cas, ja sabeu que sempre s'ha comentat que Nando Pons no fa fitxatges; Manzano, tampoc. Ah! Martí Asensio, evidentment, tampoc no fitxa. Les incorporacions són totes del Mallorca. És a dir, com afirmà ahir Martí Asensio, es treballa en equip i cercant sempre el millor per al Mallorca. Queda clar, no? Martí Asensio ho té clar. Molt bé!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toni, fa mes de 14 anys
És lògic que ho controlessin per què un és l'entrenador i l'altre el director esportiu. No seria lògic que ho fes el metge i l'administratiu.
Què insinues?
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente