cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

El futbol de ca nostra

V Torneig de Sant Roc
El Mallorca B i el Santanyí disputaran avui, a partir de les 19.45 hores a l'Alqueria Blanca, la final del cinquè torneig de futbol de Sant Roc. El conjunt de Jaume Bauzà se'n va convertir en el primer semifinalista divendres després de superar per 0-9 l'equip local en un partit que no va tenir gaire història. Els autors dels gols del conjunt vermell varen ser Noguer i Jonathan en dues ocasions, Sergi Enrich, Naoto, Pereira, Carlos i Nico. El Santantyí firmà ahir la seva classificació per a la gran final després de superar per penals el Montuïri. Per part del Santanyí marcaren en la tanda Raúl, Barceló, Aguiló i Picó; i per part del Montuïri, Salinas, Marcos i Patri.

Vicenç Cortès
Ahir es va oficiar el funeral en memòria de l'expresident del Club Esportiu Soledat, Vicenç Cortès, el qual va morir dijous d'un atac de cor. Cortès deixa un buit que serà molt difícil d'omplir per al fubol mallorquí. Des de dBalears desitjam donar a la família i a tots els integrants del club el més sincer condol.

Atlètic Balears
El club de la via de cintura ja pot inscriure els seus nous fitxatges, després que la Federació de Futbol de les Illes Balears s'hagi fet càrrrec del deute de 47.000 euros que l'entitat presidida per Fernando Crespí tenia amb la Reial Federació Espanyola. El president de la territorial, Miquel Bestard, ha estat l'encarregat d'exercir de mediador entre les dues parts. La FFIB i l'Atlètic Balears establiran els propers dies el mètode perquè l'equip pugui pagar aquests doblers a la territorial.

Sant Rafel
Mario Ormaechea podrà finalment dirigir el Sant Rafel la pròxima temporada a Tercera Divisió. El tècnic, que no disposa de la titulació necessària, ha rebut la mesura de gràcia de la Fedracio Espanyola de Futbol que havia sol·licitat el club i ara està només a l'espera que el Comitè Balear d'Entrenadors certifiqui aquesta decisió.•

Sp. Maonès
L'equip menorquí està d'estrena. L'Sporting ja té els nous uniformes per a la present temporada a Segona Divisió B. Els homes de Joan Esteva vestiran camiseta i calçons blaus, amb detalls blancs, i calcetins blanc-i-blaus. El segon uniforme s'assembla molt al de la selecció de Portugal, amb la samarreta i els calcetins vermelles i els calçons verds. El capità de l'equip, José A. Moyano, el porter Eloy Casals i el canari Iray Barreto foren els encarregats d'excercir de models per un dia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.