algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El futbol de ca nostra

No aturen
Un dia més, l'Atlètic Balears ha fet pública la incorporació de dos nous jugadors. Ha estat una setmana frenètica pel que fa als fitxatges de l'entitat blanc-i-blava i ahir es va confirmar la renovació del defensa Esteban. A més, el club va aconseguir els serveis del davanter Pedro Morales, que la temporada passada va militar a les files del Constància.

41a edició
Dia 22 d'agost l'Atlètic Balears presentarà, a partir de les 19.00 hores, tots els seus equips en l'acte que servirà d'avantsala a la disputa de la 41a edició del Trofeu Nicolás Brondo. D'altra banda, el conjunt de Pedro Mariano es va imposar per 4-0 en el partit jugat dimecres vespre contra el Felanitx, en què el nigerià Peter fou un dels jugadors més destacats.

Tancada
L'Sporting Maonès va donar per tancada la plantilla per al nou curs amb la incorporació de Francesc Fullana. El jugador mallorquí ha signat amb l'entitat menorquina per una temporada. Ahir va passar la revisió mèdica i ja es va exercitar amb els seus nous companys.

"T'hi apuntes?"
Aquest és l'eslògan que ha triat la UE Poblera en la campanya de captació de socis per a la temporada 2009/10. El club presidit per Miquel Bennàssar torna a realitzar una atrevida publicitat, que enguany se centra en la imatge dels jugadors. Hi ha dos tipus d'abonaments: el de soci de platí, amb un preu de 150 euros, i el de soci normal, per 100 euros. Aquests abonaments permetran als aficionats poblers gaudir de les evolucions de l'equip de Tercera Divisió i del Juvenil Divisió d'Honor, que 33 anys després torna a la màxima categoria del futbol juvenil. A sa Pobla hi ha molta il·lusió i enyorança per tornar a veure el seu grup a la Divisió d'Honor, ja que fou el primer de les Illes que ho aconseguí.

Pendents
El Poblera està pendent de la finalització de la pretemporada del Mallorca B per saber si podrà comptar amb Johny. El jugador encara no sap si entrarà en els plans de Jaume Bauçà pel retorn a la Segona Divisió, per la qual cosa a sa Pobla n'estan pendents.

Agricultura
Dia 21 d'agost es disputarà a sa Pobla la 37a edició del Trofeu de l'Agricultura. A partir de les 20.30 hores, l'UE Poblera s'enfrontarà amb el Lloseta, recentment ascendit a Tercera, en la que suposarà la darrera prova abans de l'inici del campionat de Lliga, l'últim cap de setmana d'agost contra l'Alaior.

‘Tabula rasa'
En aquesta secció ja s'havien comentat les obres de remodelació del camp de futbol de Son Ferriol. Aquestes ja han començat i, de moment, s'ha fet tabula rasa amb allò que hi havia. S'ha tomat tot i es construirà de nou. Ja veurem si el resultat és el que tots els sonferriolers desitgen.

Manacor
El Manacor continua la pretemporada amb un bon ritme. Després de guanyar el Ferrioler i el Serverí de Preferent i empatar contra el Santanyí, caigueren contra el Ferrioler de la Divisió d'Honor per 0-1. La duresa de la preparació del conjunt dirigit per Jaume Mut ha provocat quatre lesionats -de poca importància-, una cosa normal en la setmana que té més càrrega física.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.