algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

... i altres herbes

El consell (I)
Ara em diuen que serà demà divendres quan José María Lafuente sigui nomenat nou president del consell d'administració del Reial Mallorca. Ahir, l'advocat hagué de suspendre alguna de les cimeres previstes per una inoportuna malaltia del seu progenitor. Hagué d'acudir a un centre hospitalari per ser vora el seu pare -a qui desitjam una ràpida recuperació- i oblidar-se, malgrat que sigui per unes hores, del sempre estimat Reial Mallorca. Lafuente, el socialista més allunyat de l'Espanya plural que propugna Zapatero, emperò, ha posat condicions per accedir a la presidència de l'entitat. És normal. A ningú no li agrada que tothom sàpiga que el teu paper és únicament de representació, sense el mínim poder de decisió. Lafuente cerca la millor manera de maquillar la seva feina per Javier Martí Mingarro. I és que l'advocat -no pot oblidar-se- treballarà per una Societat Anònima Esportiva propietat d'aquest empresari de Madrid. Res a dir.

El consell (II)
Una de les darreres decisions de Mateu Alemany fou tancar Versió Reial, el programa del Mallorca que s'emetia diàriament per Radiomania. Curiosament, aquesta emissora em diuen que ha estat vinculada des de la seva fundació amb José María Lafuente. El contracte que permetia l'emissió de Versió Reial ja s'ha rescindit. No crec que Lafuente torni enrere la decisió.

El consell (III)
Estic bocabadat, astorat. No m'ho puc creure. Luis Martí Mingarro, assegut a la sala de premsa de Son Moix, assenyalà Joan Buades com a futur president del Mallorca. Ben aviat sabérem que Buades renunciava al càrrec i que, juntament amb Toni Tugores i Lluís Huertas, abandonava l'entitat. Buades no es mereix sortir del seu estimat Mallorca com ho ha fet, per la porta del darrere, quasi empegueït. Ha fet molta feina per l'entitat i ara se'n va en silenci i humiliat per una propietat que mai no hi confià gaire. Sembla que el seu afany per ser president ha provocat aquesta situació ridícula i esperpèntica. La veritat, ja ho sabeu, té aquestes coses. Segur que Bartomeu Beltran recorda ara que Buades l'acomiadà parlant d'"espiral de despesa" i Grande encara té ben present l'actitud de l'advocat en els seus darrers mesos com a màxim accionista.

El consell (IV)
Miquel Vaquer és un empresari d'èxit, amb possibilitats econòmiques, però que ara com ara ha de dedicar tot el temps a la seva empresa Oxidoc. Vaquer continuarà al consell d'administració. Li agrada el món del futbol i estic ben segur que, en definitiva, no fa altra cosa que preparar-se per quan arribi el seu moment. José Miguel García, que no ha pogut vendre les seves accions, també s'hi mantindrà. La representació mallorquina comptarà també amb l'advocat de la propietat Tomeu Vidal. Em diuen, per cert, que Javier Martí Mingarro encara avui estaria ben satisfet si en fos Vidal el president, tot i que entén que pot ser més convenient l'opció Lafuente. És a dir, aquest es perfila avui com a president. Però, qui parlà amb Francisca March per saber si volia continuar al consell? I amb Miquel Vaquer? No va ser el futur president José María Lafuente, sinó l'advocat de la propietat, Tomeu Vidal. Uff!

El consell (V)
Xavier Cabotà és a Mèxic i, de moment, no formarà part del consell. Té pendent una conversa amb Tomeu Vidal. Qui tampoc no hi continuarà segur és Pere Terrasa. Sempre ha tingut molt clar que no estaria en el consell amb Carlos González. Ni amb la família Martí Mingarro. Una coseta més: tindrà Lafuente cap mallorquinista de la seva confiança en el consell?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.