muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

L'Atlètic es topa amb el Panathinaikos

Els blanc-i-vermells es jugaran la classificació per a la propera Champions contra el conjunt grec dirigit per Henk Ten Cate

L'Atlètic de Madrid, únic equip espanyol present en la darrera ronda prèvia de la Lliga de Campions, es jugarà la seva presència en la màxima competició continental davant del Panathinaikos grec, segons el sorteig duit a terme ahir a Nyon (Suïssa).

El bombo va ser, en certa manera, benèvol amb l'Atlètic, ja que va evitar equips com l'Arsenal anglès, el Lió francès i fins i tot l'Stuttgart alemany, els menys desitjats.

No obstant això, el quadre hel·lè, dirigit per l'holandès Henk Ten Cate, és un bloc tradicionalment lluitador que, sense anar més lluny, la temporada passada va superar la fase de grups.

El quadre d'Abel Resino tindrà, a més, l'avantatge teòric de disputar el matx de tornada a l'estadi Vicente Calderón davant del seu públic. Així, els partits d'anada es disputaran els dies 18 i 19 i els de tornada el 25 i el 26 d'agost.

Així mateix, el sorteig va oferir un atractiu duel britànic Celtic-Arsenal. El Lió es presenta com a favorit davant de l'Anderlecht belga, de la mateixa manera que l'Stuttgart contra el sorprenent Timisoara romanès, botxí en la ronda precedent del Shakhtar Donetsk ucraïnès, darrer campió de la Copa de la UEFA. Per altra banda, l'Sporting de Lisboa s'enfrontarà amb el Fiorentina italià.

Un altre dels clàssics dels darrers anys de la competició, l'Olympiacos grec, jugarà contra el Sheriff moldau; l'ambiciós Salzburg austríac contra el Maccabi Haifa israelià; i el Levski Sofía i el Debreceni defensaran l'honor de les escoles búlgara i hongaresa. Els 10 guanyadors de l'eliminatòria accediran a la fase de grups de la Lliga de Campions, mentre que els perdedors passaran a la nova Lliga Europa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.