algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

El Reial Madrid ja té el cervell que volia

El club blanc i el Liverpool feren públic l'acord pel traspàs de Xabi Alonso, xifrat en 30 milions d'euros i 4 temporades

El Reial Madrid tancà el fitxatge del centrecampista internacional del Liverpool Xabi Alonso per a les pròximes quatre temporades i per prop de 30 milions d'euros, segons confirmaren els dos clubs als webs oficials. "El Liverpool confirma que avui horabaixa (ahir per al lector) ha assolit un acord per a la venda de Xabi Alonso al Reial Madrid, subjecte només al reconeixement mèdic", va indicar al lloc oficial el club anglès, que no revelà els termes ni les quantitats del traspàs.

Amb la contractació de Xabi Alonso, de 27 anys, el Reial Madrid va culminar un dels serials de l'estiu, ja que en les darreres setmanes els representants del club blanc i del Liverpool han estat tensant les negociacions, que han oscil·lat entre els 30 i els 40 milions d'euros. A més, el tècnic madridista, Manuel Pellegrini, tindrà el mig centre que tant anhelava i que s'ha demostrat necessari en la pretemporada. Alonso es trobava a Noruega, on havia de jugar un amistòs, però en les pròximes hores viatjarà a Madrid per sotmetre's al pertinent reconeixement mèdic i firmar el nou contracte.

Salgado deixa el club

El defensa Míchel Salgado i el Reial Madrid arribaren a un acord per rescindir el contracte que unia ambdues parts fins al 30 de juny de 2011, segons va informar ahir l'entitar madridista. Salgado, nascut el 22 d'octubre de 1975 a Pontevedra, va arribar al Madrid l'estiu de 1999, procedent del Celta de Vigo, amb el qual va debutar a la màxima categoria del futbol espanyol. Amb el Madrid va conquerir dues copes d'Europa (2000 i 2002), una Copa Intercontinental (2002), una Supercopa d'Europa (2002), quatre lligues espanyoles (2001, 2003, 2007 i 2008) i en tres ocasions la Supercopa d'espanya.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.