nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
15°

El futbol de ca nostra

Binissalem
La porta a la Segona Divisió B per al Binissalem encara no s'ha tancat. Després que el Terrassa hagi eixugat els seus deutes amb l'Asociació de Futbolistes Espanyols (AFE), les possibilitats del conjunt mallorquí passen ara per Oriola. El conjunt alacantí ha rebut, com molts d'altres, una moratòria fins dilluns, dia 3, a les 17.00 hores per liquidar definitivament el seu dèbit amb l'AFE i no davallar a Tercera Divisió o, fins i tot, desaparèixer. El deute que l'Oriola mantenia amb els jugadors de la campanya passada era de 330.000 euros i divendres, en teoria la data límit per resoldre els retards, l'equip alacantí només en pogué pagar 230.000. El president, Fernando Presa, fa feina aquest cap de setmana per reunir els 100.000 euros restants abans de dilluns i, si no ho aconsegueix, la seva plaça podria ser ocupada finalment pel Binissalem, cosa que faria que el Manacor tornàs a Tercera Divisió.

Eivissa
La situació del conjunt eivissenc és molt delicada i també s'ha hagut d'acollir a la moratòria que ha concedit la Federació fins dilluns per abonar els doblers que deu a l'AFE. El deute de l'Eivissa amb els jugadors de la temporada passada, devuit dels quals han denunciat el club per impagament, és de 367.000 euros, a part de gairebé 100.000 més que ha d'abonar a la mateixa Federació. El president de l'equip pitiús, l'italià Antonio Stina, assegura que el pagament d'aquests doblers és una formalitat però que no s'ha pogut fer encara per problemes amb la transferència corresponent. Si l'equip eivissenc no paga abans de dilluns a les 17.00 hores, perdria la seva plaça a Tercera Divisió.

Fisiomedia
El Fisiomedia Manacor ha arribat a un acord per a la renovació del jugador Jedson amb vista a la propera temporada i amb opció a una altra. Jedson estarà així una campanya més a les ordres de José Lucas Mena Pato, com ho podrien fer també aviat Junior i Guille Iturbe, futbolistes procedents del filial.

Professionals
L'Atlètic de Ciutadella s'ha posat en mans de l'empresa de gestió esportiva SerproSport per intentar frenar el declivi que està patint l'entitat durant els darrers anys. Tot i que encara queden molts de detalls per definir, el club i l'empresa han presentat les línies mestres del conveni, en el qual es dóna prioritat al tracte de les categories de formació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.