algo de nubes
  • Màx: 16.31°
  • Mín: 7.61°
16°

Sorpresa al Mallorca davant la denúncia per impagaments de Santana i Navarro

La queixa dels jugadors a la Lliga de Futbol Professional obliga al club a satisfer aquestes exigències econòmiques abans del 31 de juliol

38566
David Navarro, el dia de la seva presentació. | FOTO MONSERRAT

L'expedició del Mallorca a la localitat austríaca de Kossen ha reaccionat avui amb sorpresa després de la denúncia per impagaments de les seves fitxes presentada pel brasiler Cléber Santana i el defensa David Navarro, que van jugar cedits per l'Atlético de Madrid i València, respectivament.

Un dels capitans del Mallorca, Iván Ramis, ha afirmat avui que els jugadors en van negociar "un per un" amb el president Mateu Alemany el pagament ajornat de les mensualitats. "Tots, en principi, acceptam cobrar a través de pagarés, tenint en compte les especials circumstàncies per les quals passa el club (en fase de venda de la majoria de les acciones)", ha explicat Ramis, en la concentració de l'equip a Kossen.

La denúncia de Santana i Navarrès a la Lliga de Futbol Professional obliga al Mallorca a satisfer aquestes exigències econòmiques abans del 31 de juliol, ja que en cas contrari, l'entitat podria descendir a Segunda B.

Ramis ha explicat avui en roda de premsa sobre la situació del Mallorca que "mentre no es firmi gens, Mateu Alemany continua sent el president i és amb ell amb qui hem de parlar".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per J.M., fa mes de 14 anys
Vaja dos "pajaros". He sentit al negre per Onda Cero i encara té la barra de dir que vol jugar al Mallorca la propera temporada i que l'afició sabrà veure que aquests doblers les va guanyà la temporada passada fent feina i per això les vol cobrar, com si no es fias de n'Alemany. L'altre que llevat d'anar pintat per tot, que sempre dur la serra als braços per fotra al contrari i que el conèixen més per l'incident amb l'Inter que per el que sab jugar a futbol, no és ningú dins el món del futbol. Venga ja,mentiders, falsos,
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente