algo de nubes
  • Màx: 14.33°
  • Mín: 7.77°
14°

Cléber Santana i David Navarro volen denunciar el Reial Mallorca

Pretenen cobrar els doblers que el club els deu de la temporada passada i perilla l'operació de venda de Mateu Alemany

Quan es començava a veure llum al final del túnel, el Reial Mallorca s'ha vist sacsejat per un nou escàndol. Aquest podria posar en perill l'estabilitat aconseguida amb tant de treball pel club en els darrers mesos i, sobretot, l'operació de venda de l'entitat que Mateu Alemany està a punt de tancar amb l'empresari madrileny Carlos González.

Quan semblava que el Reial Mallorca ja havia recuperat del tot les constants vitals després d'haver viscut una temporada convulsa, arriben nous problemes en forma de denúncia per part dels futbolistes David Navarro i Cléber Santana. Tant el valencià com el brasiler, que el passat 30 de juny veieren com expirava el seu contracte de cessió amb el Mallorca i tornaven als seus clubs d'origen -València i Atlètic de Madrid, respectivament-, tenen pensat denunciar davant la Lliga de Futbol Professional l'impagament per part de la Societat Anònima Esportiva balear de les seves fitxes corresponents a la temporada passada. En total, el deute ascendiria al milió d'euros.

Precisament ara, quan falten tres dies perquè Carlos González faci efectiva la seva opció de compra del Mallorca, arriba aquest contratemps i es descobreix que l'acord al qual havia arribat Mateu Alemany amb la plantilla vermella en acabar la Lliga per fraccionar l'abonament del sou dels jugadors sembla no tenir validesa per a Cléber i David Navarro, que estan disposats a forçar la situació fins a les darreres conseqüències per tal de cobrar tot allò que se'ls deu.

Mateu Alemany rebé la notícia amb disgust i sorpresa i intentarà, per tots els mitjans, trobar-hi una solució abans que sigui massa tard. Perquè la mala nova arribà també fins a Madrid i no agradà gens a Carlos González, qui podria estar meditant avortar la compra d'un Mallorca que en el pitjor dels casos podria acabar, fins i tot, a Segona Divisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa mes de 14 anys
Vaja dos fantasmes. A més de mal jugadors, mentiders. Mateu no venguis, aquests dos tenen collons d'anar pactats amb Gonzalez per tornar rera ara que ja ha mostrat ca seva.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente