algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

El futbol de ca nostra

El P. Arrabal arranca
Dilluns vespre va tenir lloc a les instal·lacions de Can Valero l'inici del treball del primer equip del Penya Arrabal, que afrontarà la pròxima temporada a Regional Preferent. A les 20.00 hores sortiren 25 jugadors al terreny de joc -encara en falten 6-, on ja els esperaven el president del club, Antoni Planas; el corrdinador general, Jordi Horrach; el secretari tècnic, Carlos Pérez; l'entrenador, Rubén Sarrion, i el segon entrenador, José Heredia. La primera pedra de toc serà dissabte a les 18.00 hores contra el Sant Francesc de Divisió d'Honor.

Visita al camp del Son Ferriol
El president de l'Institut Municipal de l'Esport, Baldomero Oliver, juntament amb el coordinador d'Esports i Joventut, Gabriel Serra, visitaren ahir les obres del camp municipal de Son Ferriol per tal de conèixer de primera mà el procés de reforma del poliesportiu. El president i representants del club del futbol del Ferrioler també hi foren presents. La primera fase de les obres inclouen una remodelació del terreny de joc i de les oficines, la incorporació d'un camp de futbol 7 de dimensions federatives, vuit vestidors nous i altres dependències, com un magatzem.

S'Horta
El S'Horta continua reforçant-se per a la pròxima temporada amb les renovacions de Joan Marí i Magí Vicens, i els fitxatges de Richi -del Cala d'Or-, Nacho Megías i Llorenç Dalmau -tots dos del Santanyí-. La presidenta del S'Horta, Maria Antònia Gayà, creu que, amb aquestes darreres incorporacions, la plantilla ja està pràcticament tancada, encara que, si surt una bona oportunitat, el club no dubtarà a fer més fitxatges. Segons Gayà, la temporada es presenta molt animada. Tothom a l'equip està molt content pel suport que es rep. L'equip està format per gent molt jove i amb ganes de fer un bon paper com la temporada passada. Caldrà veure com responen els nous fitxatges, que demostren tenir moltes ganes de jugar.

Alcúdia
L'Alcúdia, que començarà a entrenar dilluns vinent, dia 27, ha fitxat els jugadors Raúl -del Constància- i Sergio García -del Soledat-. El president del club, Antoni Ruiz, considera que encara falta alguna incorporació per tancar la plantilla definitivament, motiu pel qual el club està negociant amb alguns jugadors. L'Alcúdia comença la temporada amb molta il·lusió, però sense pressions. I és que Antoni Ruiz vol que la plantilla gaudeixi de jugar al futbol i no tingui els nervis afegits d'haver de quedar a la zona alta. Malgrat que l'objectiu no és la Segona B, els jugadors que integren l'equip són de molta qualitat. Així que, si s'arriba a la lligueta d'ascens, això donarà molta alegria.

Montuïri
Més sobre fitxatges. Les darreres incorporacions del Montuïri per a la pròxima temporada són Ivo i Salinas -ambdós del Soledat-, a més de Pau Pomar -del Constància-. Queda poc per començar la temporada i el Montuïri continua amb la seva feina per tal de tancar la plantilla.

Llosetí
El ja expresident del Llosetí, Tomeu Bennàssar, presentà la seva dimissió com a màxim responsable del club a causa de motius personals. Demà es reunirà la junta directiva per tal de trobar un substitut per a la presidència. Allò que es vol al club de Lloseta és que aquesta situació no afecti gens la plantilla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.