algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

“El vestidor està tranquil”

Pep Lluís Martí, nou capità del Mallorca, confia que Alemany “deixi les coses ben fetes” abans de partir

Mentre aquests dies a Palma es viuen amb expectació els darrers capítols -en principi- del serial de la venda del Reial Mallorca, la plantilla mallorquinista es posa a punt "amb tranquil·litat" i centrada en la feina a Kössen.

El veterà migcampista mallorquí Pep Lluís Martí, que reconegué que aquesta temporada serà un dels quatre capitans de l'equip, després de les sortides de Miquel Àngel Moyà i de Juan Arango, assegurà que el vestidor mallorquinista espera amb calma i un cert interès el desenllaç final de la venda del club. "Estam tranquils perque ja ens coneixem tots i, vulguis o no vulguis, esperam notícies, però només ens interessen els fets consumats. No feim cas dels rumors i esperam amb expectació dia 27; i a partir d'aquí, confiam que arribin nous fitxatges. Quan aquests es facin efectius, la nostra feina serà ajudar-los perquè s'adaptin com més prest millor a l'equip. Esper que el procés de venda finalment es tanqui. En aquest sentit, estam tranquils, perquè sabem que Mateu Alemany deixarà les coses ben fetes i que decidirà el millor per al Mallorca com ha fet sempre. Això, sense cap dubte, ens dóna tranquil·litat", afirmà Pep Lluís Martí.

El migcampista comentà que durant l'stage de Kössen "no hi ha temps per perdre". "Ara és hora d'adaptar-se al canvi de temps i de començar una forta càrrega de feina que ens ha de servir de base de la preparació física de tot l'any. Quan tornem a Palma, hem d'estar en bones condicions per afrontar la Lliga", indicà.

Martí va precisar que la plantilla té moltes ganes d'afrontar el primer amistós de la pretemporada, que tindrà lloc demà davant el modest TSV Stein, i més encara quan "fa dos mesos que no jugam cap partit".

Pel que fa a la temporada 2009/10, el futbolista mallorquí també es va fixar objectius tant personals com col·lectius. Quant a la meta que es marca per a l'equip, comentà que aspira "a tenir un final de Lliga calmat i, si és possible, classificar-nos entre els 10 primers".

En referència al seu objectiu personlal, Martí confessà que li agradaria "jugar tants partits com li fos possibles, com l'any passat, quan entre Lliga i Copa en vaig disputar un total de 38".

El futur capità mallorquinista reconegué que allò que més nota a faltar en les concentracions és "no poder estar amb la dona, la família i els amics", però admeté que malgrat els seus 34 anys li agradaria anar concentrat amb el Mallorca "molts anys més".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.