algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Duro serà el substitut de Pons

L'exdirector esportiu del Getafe serà el màxim responsable de l'àrea esportiva del Reial Mallorca en cas que l'empresari madrileny Carlos González es converteixi en el nou màxim accionista del club

Nando Pons podria tenir les hores comptades com a màxim responsable de la direcció esportiva del Reial Mallorca.Si el pròxim dia 27 de juliol es confirma la compra del club per part de Carlos González, l'empresari madrileny aterrarà a la Societat Anònima Esportiva balear amb un nou director esportiu. Es tracta d'Alfredo Duro, un home de contrastada experiència en aquest camp i un professional de la màxima confiança del propietari del Grup Ecco.

Duro fou el director esportiu del Getafe entre les temporades 2004/2005 i 2005/2006 i gràcies a la seva feina el club que presideix Àngel Torres tingué entrenadors que després de passar per la banqueta blava veren com es disparava la seva trajectòria, com Bernd Schuster i Quique Sánchez Flores, que després d'entrenar el Getafe fitxaren pel Reial Madrid i el València respectivament. Duro també tancà els fitxatges de jugadors com Dani Güiza, Raúl Albiol, Mariano Pernía i Riki, que arribaren al conjunt madrileny com a promeses per transformar-se posteriorment en futbolistes força revaloritzats.

L'arribada d'Alfredo Duro no ha de significar necessàriament la sortida del club de l'actual director esportiu Nando Pons, però allò que sembla segur és que perdrà pes dins l'organigrama tècnic mallorquinista. Cal recordar que Nando Pons té un contracte blindat amb el Mallorca fins a l'any 2014 i la seva destitució seria molt costosa per a l'entitat balear, ja que li hauria de pagar una indemnització que rondaria els 2,5 milions d'euros. Aquest és l'únic motiu pel qual Pons continuarà vinculat a la SAE balear.

Carlos González té previst fer un esforç econòmic i tancar el fitxatge de tres futbolistes de qualitat i capaços de general il·lusió en l'afició mallorquinista en cas de convertir-se en el nou propietari del Mallorca i Alfredo Duro és el seu home de confiança en aquest sentit. Tot queda pendent que el pròxim 27 de juliol compri les accions a Mateu Alemany.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per J.M., fa mes de 14 anys
Amato, Mena, Roa, Burgos, Ibagaza, etc ... no els va dur en Nando Pons si no en Pep Bonet. No embullem la troca. A cadasqú el que és seu i Nando Pons poc presumir de ben poc.
Valoració:2menosmas
Per Marc, fa mes de 14 anys
Quina cagada!!! No és per menysprear el treball de Duro al Getafe però tenint a Nando Pons que en molts anys que ha estat ha tret joies com Amato, Mena, Roa, Burgos, Ibagaza.... en fi.... això passa per la falta de suport dels empresaris mallorquins que no volen amollar cap pela.

Posats a que vingui un estranger de Madrid fora, ja que estem m'estim més que fos compatriota dels petrodòlars, almanco calers no en mancarien al mallorqueta.

Amunt mallorqueta!!!
Valoració:-11menosmas
Per Giu, fa mes de 14 anys
Quin desastre !!! propietari i director esportiu "merengones confesos". Ens podriem dir Reial Mallorca-Castilla a partir d'ara.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente