nubes dispersas
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Alemany pacta la venda amb Carlos González... però encara espera Serra Ferrer

El president i màxim accionista del club vermell negocia els darrers detalls amb l'empresari madrileny. La compra de la Societat Anònima Esportiva es podria firmar dilluns que ve. Si el tècnic pobler no mou peça avui mateix per comprar el club, el Mallorca quedarà en mans del propietari del Grupo Ecco. Alemany no està disposat a esperar per aquesta opció més de 24 hores

La venda del Reial Mallorca a Carlos González és imminent. És qüestió d'hores que l'empresari madrileny sigui el nou màxim accionista de la Societat Anònima Esportiva. El preu de l'operació és de 5 milions d'euros. Amb un acord sobre la taula, Alemany ultima amb González els darrers detalls d'una venda que es podria firmar dilluns que ve. L'andritxol està col·laborant amb el madrileny per "mallorquinitzar" el seu projecte.

En principi, tot indica que el pròxim president del Mallorca serà de l'Illa, encara que González s'endurà un director esportiu de la seva plena confiança. També hi haurà presència mallorquina al consell d'administració. Queda poc per conèixer els detalls de l'acord entre Alemany i González. Abans que el Mallorca parteixi cap a Kössen dilluns que ve, la venda podria quedar més que tancada.

Com és habitual en ell, Mateu Alemany du amb la màxima discreció aquestes darreres negociacions. De fet, el president i màxim accionista del club s'indignà amb les declaracions que efectuà ahir Gregorio Manzano, que anuncià l'arribada del nou propietari com a imminent. Quan els periodistes demanaren a l'andritxol sobre l'estat de la venda, es limità a dir: "Demanau-ho al míster". Tot i l'enuig d'Alemany, a l'entorn vermell la venda es dóna pràcticament per feta.

Tot i l'esmentada situació, al voltant de Carlos González, en concret Sergio Medina -l'encarregat de tots els temes de premsa i comunicació relacionats amb la compra del Reial Mallorca-, negà ahir a dBalears que l'operació sigui en breu. "No s'ha fet cap passa més". Malgrat aquestes paraules, tot indica que en un parell de dies González serà el nou propietari del Mallorca.

Serra Ferrer

Malgrat que tot indica que Carlos González serà el nou propietari del Mallorca, l'opció de Serra Ferrer encara no s'ha extingida del tot. Això sí, el tècnic pobler només té avui per fer acte de presència, ja que Alemany no està disposat a esperar per aquesta opció més de 24 hores.

Aquesta setmana hauria de quedar tot resolt, però una telefonada de Serra Ferrer canviaria molt les coses i el paper de Carlos González en l'operació.

Cal recordar que l'oferta del madrileny és de 5 milions d'euros, la mateixa quantitat que Alemany demanà a Serra Ferrer malgrat haver acceptat en un inici una oferta de 2,5 milions d'euros, 1,5 per les accions i 1 per la feina feta per l'andritxol durant aquests mesos. El grup de Serra Ferrer apujà llavors la seva oferta a 3,5 milions, però Alemany es mostrà inflexible amb la xifra demanada: 5 milions.

No obstant això, després de trencar les negociacions amb Serra Ferrer, Mateu Alemany es mostrà disposat a rebaixar les seves demandes i s'arribà a parlar d'un preu de 4.250.000 euros. Així i tot, el tècnic pobler donà per tancada l'opció de comprar el Mallorca i no continuà endavant.

Així les coses, una trucada de Serra Ferrer podria fer capgirar tot el curs previst per a l'operació. El que és clar és que aquesta setmana ha de quedar tot solucionat, tant si Alemany ven el Reial Mallorca com si queda una temporada més al club vermell.

Les apostes van encaminades cap al fet que Carlos González sigui el nou propietari del 93 per cent de les accions del Mallorca. L'opció de Llorenç Serra Ferrer, encara que no és impossible, és bastant improbable. El dia d'avui serà decisiu per conèixer el curs que prenen els esdeveniments.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.