algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'opció Carlos González es refreda

El president del Mallorca, Mateu Alemany, que aquesta setmana confiava deixar el tema de la venda del club “tancat o fermat”, no es reuneix amb l'empresari madrileny en el seu viatge a la capital espanyola

128724
L'empresari madrileny Carlos González. | Monserrat

Partint de la idea que, a aquestes altures del serial de la venda del Reial Mallorca tot es possible, la veritat és que els fets semblen indicar que la opció Carlos González es refreda per moments. Un signe evident que les negociacions entre l'empresari madrileny i Mateu Alemany no duen enlloc és el fet que el president mallorquinista no dediqui ni uns minuts del seu viatge a Madrid -organitzat en principi per assistir a una assemblea de la Lliga de Futbol Professional- en reunir-se amb el propietari del Grupo Ecco per conèixer de primera mà les seves ‘reflexions' referents al seu actual interès en convertir-se en el nou propietari del Mallorca.

Carlos González, que el passat 2 de juliol es desplaçà a Palma per personar-se a les oficines de l'Ono Estadi i presentar a Mateu Alemany una oferta de 5 milions d'euros per les seves accions del club, dedidí iniciar un període de reflexió a partir del 8 de juliol, en veure que el president mallorquinista, aleshores, encara no havia donat cap resposta al seu interès. Això sí, llavors González reconegué que la seva il·lusió i interès pel Mallorca estaven contactes. Després, desaparegué del mapa i delegà qualsevol tipus de declaració sobre el tema en un cap de premsa. Aquest, assegurà ahir que tot continua igual, que perdura el període de reflexió. A més, confirmà que no hi havia cap reunió prevista per ahir ni avui entre el seu cap i Alemany. Malgrat tot, no es pot descartar al cent per cent que la situació faci un gir de 180 graus en les pròximes hores, ja que dilluns passat Mateu Alemany reconegué que aquesta setmana ho volia deixat tot "tancat o fermat".

Tomeu Vidal

Segons ha pogut saber dBalears, el grup d'empresaris madrilenys que encapçalava l'advocat mallorquí Tomeu Vidal tampoc no tenia previst reunir-se amb Alemany, que avui posarà punt i final al seu viatge a la capital espanyola. Estan a l'espera, no tenen pressa, però confien que aquesta setmana hi pugui haver algun tipus de novetat. I mentrestant, el serial es continua allargant més d'allò que tothom voldria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.