muy nuboso
  • Màx: 11.46°
  • Mín: 7.77°
11°

La plantilla es torna a posar les piles

Després d'haver gaudit de 38 dies de vacances, els jugadors del Reial Mallorca començaran avui la nova pretemporada amb les corresponents proves mèdiques. Dijous és el dia previst per a l'inici de la feina física

Després d'haver gaudit de 38 dies de vacances, la primera plantilla del Reial Mallorca es tornarà a posar avui les piles i donarà el sus a una nova pretemporada. Abans de començar dijous el treball físic de preparació, els futbolistes passaran entre avui i demà, dividits en quatre torns, les corresponents proves mèdiques a la ciutat esportiva de Son Bibiloni. Avui es posaran en mans dels metges Tuni, Pep Lluís Martí, Nunes, Corrales, Callejón, Martí Crespí, Ivan Ramis, Josemi i Víctor Casadesús i demà serà el torn d'Aouate, Varela, Aduriz, Webó, Ayoze, Castro, Lux i Trejo.

El guineà Alhassane Keita i l'internacional sub 21 Mario Suárez, que començaren més tard les vacacions perquè havien d'atendre compromisos oficials amb les seves respectives seleccions, s'incorposaran a la feina el pròxim dia 20, dia en què la plantilla viatjarà a la localitat austríaca de Kössen per realitzar-hi el ja habitual estatge de pretemporada. Entre tots sumen 19 jugadors, però en aquests moments el Reial Mallorca en té un total de 25 en nòmina. La direcció esportiva del club, encapçalada per Nando Pons, encara no ha pogut tancar cap fitxatge i just ha pogut concretar els traspassos de Miquel Angel Moyà, al València per 6 milions d'euros, i de Juan Arango, al Borússia de Monchengladbach per 3,5 milions. Tampoc no són ja a la plantilla vermella Scaloni, David Navarro, Jurado i Cléber Santana, ja que els seus respectius contractes de cessió han expirat.

Així, les úniques cares noves que presenta el Mallorca respecte de la campanya passada són les dels futbolistes que tornen a l'equip després d'haver jugat cedits en altres equips el darrer any: Tuni (Hèrcules), Víctor Casadesús (Nàstic de Tarragona), Emilio Nsue (Castelló), Dani González (Elx), Óscar Díaz (Celta), Martí Crespí (Xerez), Dani Castellano (Alabès), Javi Castellano (Cultural Leonesa) i Javi Guerra (Alabès). En principi, els únics d'aquest grup que tenen garantida la continuïtat a la primera plantilla del conjunt vermell són Martí Crespí i Nsue. La resta podrien ser cedits o traspassats i són dubtosos, igual que el davanter Aritz Aduriz i el porter Germán Lux, a qui el club obriria les portes si arriben bones ofertes per ells. Amb aquest panorama, el tècnic, Gregorio Manzano, ja ha sol·licitat el fitxatge d'un mínim de 3 o 4 reforços i, en principi, té pensat comptar amb el migcampista del filial Alberto López, que ja va fer debutar la temporada passada en la Copa del Rei. No es descarta que pugi algú més del planter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.