algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

El futbol de ca nostra

Llosetí (I)
El tàndem format per Joan Moranta i Pep Planes continuarà un any més al capdavant del Llosetí. El coordinador del club, Biel Nicolau, confia en aquesta parella per dirigir el destí de la plantilla després d'aconseguir l'ascens a Tercera Divisió. Moranta, que s'havia plantejat deixar la banqueta si l'equip no pujava per dedicar més temps a la família, s'ha deixat vèncer per la il·lusió de continuar en aquest projecte, del qual ja fa uns anys que en forma part.

Llosetí (II)
Nicolau confirmà també que el club continua negociant amb diversos jugadors per acabar de perfilar la palntilla. Així, després dels fitxatges de Ramiro i Ravi del Sóller i de Pere Batle del Constància, el conjunt de Moranta ha fixat la seva atenció en dos homes del Poblera: Simonet i Ricardo. El coordinador del club ens explica que les converses amb els dos jugadors es troben avançades i que aviat se'n podria confirmar la incorporació. A més, Nicolau avança que també volen incorporar 5 o 6 sub 23 més perquè, a més d'ajudar l'equip, podrien competir també en el filial de Segona Regional.

Campos (I)
El director esportiu del Campos, Toni Prohens, té molta feina per endavant per completar la plantilla que posarà a disposició de Gaspar Sastre per a la propera temporada. Amb poc més d'una desena de jugadors a l'equip, Prohens està centrat ara en la renovació d'alguns dels homes clau de la passada campanya, com són Jaume Vidal, Miguel Àngel Bazán, Toni Vidal, Carles Vicens i Chema.

Campos (II)
A més, el director esportiu del conjunt vermell, que s'ha reforçat amb tres efectius provinents del Cala d'Or -Nico, Cifre i Mut-, no descarta que pugui arribar qualque futbolista més del desaparegut equip de Tercera. Els noms d'Àngel i Javito, de l'Arenal, han sonat així mateix com a possibles reforços, encara que algun exintegrant del Santanyí també els podria interessar.

Antoni Coll

Ahir va ser un dia trist per a la família de la Unió Esportiva de Lloret, la qual va donar el darrer adéu a qui fins diumenge havia estat el seu president, Antoni Coll, que va morir després de gairebé un any de lluita contra una greu malaltia. Ahir horabaixa, a l'església de Lloret, la seva família, acompanyada d'amics i veïns del poble, li va donar el darrer adéu.

Marcos Jiménez
El davanter pollencí Marcos Jiménez de la Espada Martín, de 23 anys, tornarà a militar enguany en el Sant Andreu, del grup III de Segona B, després que el club català l'hagi repescat de l'Oriola, on ha jugat cedit durant el campionat 2008/2009. Així, l'atacant mallorquí, que en la darrera campanya ha disputat 33 partits i ha marcat 6 gols, es presentarà amb la resta de la plantilla de Natxo González divendres, dia 17, al Narcís Sala per iniciar la pretemporada.

Sporting Maonès
L'Sporting Maonès va confirmar ahir el fitxatge de l'experimentat migcampista català Raül Vates Puig. El conjunt menorquí continua configurant la plantilla per jugar amb garanties a la Segona Divisió B. El futbolista barceloní prové del Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona, amb el qual va fer la pretemporada en la campanya passada. Vates va arribar a disputar quatre partits a Primera Divisió amb l'Espanyol.

Mà italiana

Ja es nota la mà dels nous directius italians de l'Eivissa, perquè el conjunt pitiús està a punt d'aconseguir els serveis del migcampista transalpí Raffaele Ametrano, de 35 anys, procedent de la Sèrie C i que ha jugat, entre d'altres equips, amb la Juventus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.