algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
10°

García espera esdeveniments

El vicepresident i accionista del Mallorca reiterà que si Mateu Alemany continua una temporada més al capdavant del club ell serà al seu costat, i no descartà fer-ho també amb altres possibles propietaris

El vicepresident del Reial Mallorca, José Miguel García, encara no té clar què farà amb les seves accions del club, al voltant del 5 per cent, si finalment el president Mateu Alemany ven el seu paquet. García vol esperar per veure qui és el comprador abans de decidir què fer. El que sí té ben clar és si Alemany continua al capdavant del club ell serà al seu costat. El vicepresident del Mallorca, que ahir va ser l'encarregat de llegir el pregó de les festes del Carme a l'església dels Pares Carmelites, no vol moure fitxa abans de saber qui serà el nou màxim accionista del club i prendrà la seva decisió en conseqüència. "Ja ho veurem, primer hem de saber cap on van els esdeveniments i després prendrem una decisió en conseqüència".

Quant a les dues ofertes que el president Alemany té a la taula, García es decanta més per l'opció de Llorenç Serra Ferrer davant la de Carlos González, "sobretot pel sentit de mallorquinisme i pel fet que el club continuàs en mans de gent de la terra". No obstant això, reconegué que com ja passà amb Antonio Asensio, un propietari de fora no té perquè ser dolent. "Com bé va dir Mateu, ja hem tingut experiència amb amb un president de fora i no ha passat res". D'aquesta manera, García lamentà que el grup encapçalat per Serra Ferrer no hagi augmentat la seva oferta i s'hagi apropat, com a mínim, a la de González. "Tal vegada sí, ha estat una possibilitat, però si al final han decidit no pujar l'oferta i no arriben a la quantitat mínima que demana Mateu, llavors el president podria vendre finalment l'altra part".

"Si finalment són ells", en referència al madrileny, "els hem de donar un vot de confiança i ja veurem què que passa". Sobre el seu futur al capdavant de l'entitat, García vol saber primer qui en serà el propietari abans de prendre una decisió. "Ja veurem si continuaré o no en el Mallorca. Primer hem de veure qui és la persona, o persones, que compren les accions de Mateu", encara que sí assegurà que continuarà si ho fa Alemany. "Evidentment, un any més estaríem al capdavant del club, ja ho diguérem des del primer dia. Aquest no és el moment d'abandonar la nau i si Mateu hi continua, jo seré al costat seu".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.