algo de nubes
  • Màx: 19.48°
  • Mín: 13.93°
19°

Riera apunta a la titularitat

El seleccionador Del Bosque assajà amb el manacorí i David Silva per les bandes

La selecció espanyola realitzà ahir dematí el darrer entrenament a la Ciutat del Futbol de Las Rozas abans de viatjar l’horabaixa a Turquia, on demà jugarà el segon dels dos partits davant del quadre otomà de la fase de classificació per al Mundial de Sud-àfrica 2010. En aquesta darrera sessió a terres espanyoles, el seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, que disposà dels 22 futbolistes, va deixar entreveure que prepara alguns canvis per a demà respecte a l’onze titular que va jugar dissabte passat al Santiago Bernabéu en el primer partit davant de Turquia. Així, pel que es veié en el partidet que tancà la sessió matinal, el tècnic de Salamanca provà amb un centre del camp en què Senna i Xabi Alonso actuaren com a pivots i David Silva i el mallorquí Albert Riera, ambdós suplents dissabte, a les bandes.

Si es confirma aquest centre del camp, que dóna un major protagonisme al joc pels extrems, Del Bosque hauria d’elegir entre Xavi o Villa (el partit va ser de deu contra deu) per completar un onze inicial en el qual repetirien Casillas a la porteria; Sergio Ramos i Capdevila en els laterals, i Fernando Torres a la punta d’atac. A més, d’acord amb el que assajaren ahir, l’altra novetat podria ser la presència de Carlos Marchena en l’eix de la defensa, que substituiria Raúl Albiol i formaria parella amb Gerard Piqué, autor del gol de la victòria de dissabte passat. L’exmallorquinista Güiza, que quedà fora de la convocatòria en el partit anterior, podria gaudir de minuts en el duel a terres turques.

Torres: "Ara fins i tot guanyam per inèrcia"

El davanter de la selecció espanyola Fernando Torres assenyalà ahir en roda de premsa que han d’"aprofitar" el fet que ja guanyin molts partits "fins i tot per inèrcia", mentre que considerà el duel de tornada contra Turquia de demà, en què Espanya cerca deixar encarrilada la classificació per al Mundial de Sud-àfrica, com "el doble de complicat" que el de dissabte passat. "Si ja ens va costar guanyar dissabte al Santiago Bernabéu, amb la nostra gent, dimecres –demà per al lector– Turquia serà el doble de complicat. El partit serà semblant al de l’altre dia i ja estam avisats que jugam contra una gran selecció, amb grans jugadors. Quan no jugam bé, com dissabte, fins i tot es guanya per inèrcia i això cal aprofitar-ho i fer que aquesta ratxa duri almenys fins al Mundial", explicà Torres després de l’entrenament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.