nubes dispersas
  • Màx: 18.17°
  • Mín: 8.69°
18°

A prop de la solució

Si tot surt com s'espera, el Fisiomedia Manacor podrà acabar la temporada jugant al pavelló Miquel Àngel Nadal. Ahir s'arribà a un acord entre totes les parts implicades

El Fisiomedia Manacor està més a prop de poder disputar els seus partits de la Divisió d’Honor de futbol sala a casa. Ahir, el conseller d’Esports del Govern de les Illes, Mateu Cañellas; el director general d’Esports, Gabriel Gili; el batle de Manacor, Antoni Pastor; el president del Fisiomedia Manacor, Miquel Jaume, i el president de la Federació de futbol de les Illes, Miquel Bestard, juntament amb Carlos Gascón, president de la Lliga nacional de futbol sala, i Ignacio Vicente, responsable del departament de competicions de la Federació espanyola de futbol, visitaren el pavelló Miquel Àngel Nadal de Manacor per tal d’adequar el projecte de reforma de la instal·lació a les exigències de la Lliga de futbol sala i que l’equip pugui acabar la competició jugant a casa.

Tal com explicà el conseller d’Esports, només es tractaria d’una primera fase provisional per després, una vegada finalitzda la temporada, acabar "d’executar el projecte amb més tranquil·litat". Així, està previst que dilluns que ve la Federació doni el vistiplau al projecte, que ja té les rectificacions i correccions fetes in situ. En aquest sentit, Cañellas va destacar els aspectes que s’han de canviar. "Les modificacions afecten les distàncies reglamentàries (pista, banquetes...), la capacitat (s’ha d’assegurar la presència de 1.700 persones assegudes i 340 dretes) i les mesures de seguretat. Es podria dir que és un projecte provisional, que es començarà a executar ara i es finalitzarà durant l’estiu, per tal que el Fisiomedia pugui acabar la temporada jugant a Manacor", indicà.

Miquel Jaume: "Tots remam en la mateixa direcció"

Després de les discrepàncies entre el Fisiomedia Manacor i la Conselleria d’Esports, el president de l’entitat es mostrà "satisfet" per l’acord assolit entre totes les institucions implicades perquè l’equip pugui lluitar per la permanència amb el suport de l’afició. "Després de les desavinences que vàrem tenir, estic molt satisfet per la gran implicació tant de la Conselleria com de l’Ajuntament i de la Federació de futbol balear. Tots remam en la mateixa direcció", assegurà el president. Jaume manifestà optimisme sobre l’aprovació del projecte i espera que "contra el Barça, la segona setmana d’abril, ja poguem jugar a casa. Això seria fantàstic".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.