algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Manzano té un dilema

El tècnic andalús haurà d'escollir davant l'Espanyol entre donar continuïtat a Varela, un dels seus homes fixos en l'onze inicial, o concedir una nova oportunitat al futbolista de moda, Chori Castro

El davanter del Reial Mallorca, Gonzalo Castro, ha trucat i, de quina manera, a les portes de la titularitat i ha col·locat el tècnic Gregorio Manzano davant un dilema amb vista al transcendent partit de diumenge davant l’Espanyol. L’uruguaià és en aquests moments el futbolista de moda i es troba en el seu millor moment de forma d’ençà que arribà a l’Illa la temporada passada. Castro s’ha guanyat l’afecte de l’afició mallorquinista després d’haver marcat tres gols en els dos darrers partits, un en el partit de tornada de la semifinal de la Copa del Rei davant el Barcelona i dos diumenge passat davant el Betis, en un partit en què fou el principal artífex de la reacció del Mallorca, que acabà empatant un partit que anava perdent per 0-3.

Davant l’explosió del futbolista uruguaià, Manzano haurà de meditar durant la setmana si decideix fer-li un lloc en l’equip titular o continuar apostant per Varela, un dels fixos en les seves alineacions, tot i que actualment no es troba en el seu millor moment de joc i comença a ser qüestionat. Castro i Varela, que en aquesta Lliga han marcat dos gols per-hom, duen dues trajectòries diametralment oposades a la Lliga. Mentre que el futbolista andalús acumula 1.494 minuts i ha disputat 22 partits (20 de titular), Gonzalo Castro just ha intervingut en 10 partits, cap complet, i només en dos com a titular. La seva participació en el joc del Mallorca es limita a 255 minuts. Això sí, les característiques d’un i altre són ben diferents.

El Chori, segons reconegué Manzano en acabar el duel contra el Betis, aporta una major profunditat al joc d’atac per banda i gol, mentre que Varela, que també és un futbolista que destaca per la seva pegada, és un jugador d’un major concepte defensiu i menys dotat tècnicament. Si fins ara a Manzano li ha costat mitja Lliga trobar el seu onze ideal, ara se li presenta el dilema d’haver d’escollir entre Varela o Castro per al partit de diumenge contra l’Espanyol, en el qual el Mallorca es jugarà bona part de les seves aspiracions de permanència. El tècnic tindrà la darrera paraula, però l’afició mallorquinista ja n’ha emès el veredicte.

El Mallorca iguala els seus nombres de la primera volta

El Mallorca ha sumat 14 punts en set partits de la segona volta de la Lliga, els mateixos que va acumular en tots els enfrontaments disputats en la primera. A més, és el segon millor equip en aquesta fase de la temporada, només superat pel Reial Madrid. L’equip balear, dessetè amb 28 punts, no ha perdut cap dels quatre darrers partits disputats a la Lliga, després de vèncer el Numància (0-1), el Racing de Santander (1-0) i l’Sporting de Gijón (0-1), i empatar (3-3) davant el Reial Betis. A aquesta estadística, cal afegir-hi l’empat (1-1) a l’Ono Estadi davant el Barcelona, resultat que li va impedir classificar-se per disputar la final de la Copa del Rei.

En la segona volta, l’equip que dirigeix Gregorio Manzano suma quatre triomfs –València, Numància, Racing i Sporting–, dos empats –Deportivo i Betis– i una única derrota contra l’Osasuna en el Reyno de Navarra (1-0). Aquestes xifres només són superades pel Reial Madrid, que ha sumat sis victòries consecutives i un empat en el derbi davant de l’Atlètic de Madrid (1-1). Per darrere dels vermells, se situa el líder, el Barcelona, amb 13 punts, i amb 12 hi ha un empat entre el Sevilla, el Vila-real, el Deportivo i l’Osasuna.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jonatan, fa mes de 15 anys
Tindra collons aquest home.M´agrada en MANZANO pero s´equivoca.Aqui no hi ha cap dilema.Esta ben clar que varela,arango i lluis marti no han de jugar mes.Estan em molt molt baixa forma.Diumenge passat feren un desatre i despistaren tot l´equip.Reivindic en ALBERTO,MARIO SUAREZ,CHORI CASTRO IALTRES.Per favor que no juguin que jugam amb 9.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente