nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Martí: “ Som qui està més afectat”

El jugador del Mallorca es lamenta per l'ocasió perduda davant el Barcelona, encara que considera que s'ha de continuar endavant i pensar en el Betis

El migcampista mallorquí Pep Lluís Martí visqué dimecres una de les pitjors nits de la seva carrera esportiva, després de fallar un penal en el duel de semifinals de Copa del Rei contra el Barcelona que hauria empatat l’eliminatòria. "Som qui està més afectat", afirmà el jugador vermell. "Aquestes són coses que passen en el món del futbol. Hi ha jugades que condicionen un partit i aquesta vegada em va tocar a mi", explicà Martí. "Però al final no va poder ser", afegí.

Quant a la polèmica sobre Keita, que volia llançar el penal, el jugador mallorquí ho deixà tot ben clar. "Vàrem dialogar i es va decidir que jo el tiraria, ja que era el número 1 a la llista de llançadors", digué. "Tenia clar des de l’entrenament que el volia tirar pel centre, però vaig tenir mala sort i no va ser gol. L’hauria d’haver tirat més amunt", comentà. Malgrat tot, el futbolista illenc comentà que, amb la seva experiència, fins i tot és bo que això li hagi passat a ell. "Tenc molts partits damunt les meves espatles i ho superaré". "Em sap greu pels aficionats i pels companys, perquè va ser una oportunitat única i ens va fer molt de mal psicològicament", considerà. "Jo assumesc la meva responsabilitat, és una situació que a tots els ha tocat alguna vegada", sentencià.

Malgrat això, Martí vol mirar cap endavant i centrar-se en el pròxim rival, el Betis. "És un equip complicat, amb un bon atac i molta velocitat", indicà. El Mallorca afronta aquesta jornada amb un esperit molt més positiu que fa algunes setmanes. "A l’equip tenim sensació de solidesa defensiva, atreviment i ordre", digué. "Diumenge ens jugam tres punts fonamentals i no podem fer res més que no sigui guanyar", afegí. "Serà un partit llarg, complicat i molt treballat. Tenim molt a fer", precisà.

Damià: "L’eliminació no afectarà el Mallorca"

Damià Abellà, jugador del Betis, afirmà que no creu que al Mallorca, rival aquesta jornada dels bètics, "l’afecti l’eliminació de la Copa del Rei". "El Mallorca forma un equip més compacte, que juga d’una manera diferent de com ho feia en la primera volta", explicà el futbolista català. Tanmateix, matisà que en el Betis "no hi ha por del descens. Hi ha experiència per sortir de baix. Se’n sortirà en uns quants partits". "Necessitam que les coses surtin bé. És un partit important que s’ha de guanyar, però no una final. A més, hem d’intentar mantenir el coeficient particular a favor", afegí.

D’altra banda, Damià reconegué que "mantenir la concentració 90 minuts és complicat. Hem d’evitar deixar espais. Es tracta de mantenir la tensió tot el matx". "Estam sent molt irregulars, però encara queda un terç de lliga per aconseguir la regularitat. L’hem d’assolir per no patir. Amb aquesta plantilla, és una pena ser a baix, però tampoc no som tan bons com per ser entre els quatre primers. Som on ho mereixem ser", indicà. Damià, que es perdé el darrer partit de Lliga per lesió, comentà que "per sort" està recuperat i "amb ganes" de jugar.

L’equip vermell comença a pensar en el Betis

El Mallorca tornà ahir horabaixa a la feina. Alguns jugadors aprofitaren la sessió per recuperar-se físicament del partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei. Els que no varen jugar aquest duel o no varen estar convocats ja començaren a preparar el partit de Lliga de diumenge contra el Betis, equip amb el qual el Mallorca està empatat a 27 punts. El lateral Josemi, que hagué de partir en llitera de la gespa de l’Ono Estadi i no tornà per la seva expulsió, formà part de l’entrenament amb normalitat.

Com és habitual en les sessions preparatòries posteriors al partit, els vermells es dividiren en dos grups perquè els titulars es recuperassin després de l’enfrontament amb el FC Barcelona, mentre que la resta es concentrà en el compromís de Lliga contra els sevillans. En el grup dels titulars hi era Josemi, mentre que Mario, Navarro i Lux varen treballar amb els suplents. Després de diferents exercicis per millorar l’aspecte físic dels futbolistes, es començà a pensar en com guanyar el Betis. Navarro, Ayoze i Mario es retiraren abans que finalitzàs l’entrenament. L’objectiu a la Lliga continua sent la permanència. Tota la plantilla està conscienciada que no hi ha temps per a lamentacions i els de Gregorio Manzano es posaren immediatament en feina.

El Mallorca té el pròxim diumenge una molt bona oportunitat per allunyar-se un poc més de la zona de descens i els vermells no volen desaprofitar aquesta ocasió davant un rival directe com és el Betis. Queda poc temps per recuperar-se fins diumenge, però la motivació de la plantilla és molt alta. De fet, malgrat l’eliminació a mans del FC Barcelona, l’equip està molt satisfet de la imatge que va oferir davant un Barça que en certs moments va tenir contra les cordes. El Mallorca cercarà amb l’equip sevillà la seva quarta victòria consecutiva, un triomf molt important per als interessos de Gregorio Manzano d’assegurar-se la permanència tan aviat com sigui possible. Una vegada acabat el somni de la Copa, continua el de poder jugar a Primera la pròxima temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.