algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Madrid se la juga

L'equip blanc posa a prova el seu crèdit europeu davant el Bate Borisov

El Reial Madrid es juga amb sis baixes de titulars habituals, enmig de la neu i d’una temperatura que fregarà els cinc graus sota zero, tot el seu crèdit europeu davant el Bate Borisov, després d’haver sofrit dues derrotes consecutives enfront de la Juventus, cosa que l’obliga a no fallar si vol accedir als vuitens de final. Les travelades europees davant la Juventus iniciaren una crisi d’identitat del Reial Madrid, agreujada per la seva eliminació de la Copa del Rei enfront d’un equip de Segona B, el Reial Unió. Ara, en plena reconstrucció anímica, afronta un partit clau condicionat per la plaga de baixes que sofreix.

Bernd Schuster, ratificat al seu càrrec en un moment clau de la temporada, no pot disposar per lesió de Fabio Cannavaro, Arjen Robben, Ruud van Nistelrooy, Rubén de la Red, Mahamadou Diarra i Gonzalo Higuaín. Tots són homes importants. El triomf davant el Recreativo de Huelva, tan important en l’aspecte anímic com mancat de futbol, permet al Reial Madrid recuperar un poc d’optimisme, afavorit per l’empat del líder, el FC Barcelona.

La promesa dels jugadors madridistes a la seva directiva, guanyar set partits consecutius, arriba al seu segon compromís, amb condicionants com el fred intens que s’espera i les baixes. Aquestes poden dur Schuster a repetir amb Sergio Ramos de central, donar continuïtat a Miguel Torres com a lateral i recuperar Gabriel Heinze per a la banda esquerra. La lesió de l’argentí Higuaín obrirà a la fi les portes de la titularitat a Javier Saviola. La seva paciència pot tenir un premi. És l’hora de demostrar que té qualitat per jugar en un equip en el qual fa un any i mig que hi passa desapercebut.

És el partit de l’any per al Bate Borisov, darrer classificat del grup H. El conjunt bielorús vol culminar una participació històrica en Lliga de Campions i aconseguir el seu primer triomf oficial en la competició més prestigiosa del Vell Continent. Tanmateix, l’equip és conscient que, només amb dos punts aconseguits per ara, la seva classificació seria un miracle. El duel serà retransmès per Antena 3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.