algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

“Hem fet una passa per millorar”

El president de l'Atlètic Balears, Fernando Crespí, va comparèixer ahir davant els mitjans per explicar els motius que van provocar la destitució de Toni Cazorla com a entrenador de l'equip

El president de l’Atlètic de Balears, Fernando Crespí, va comparèixer ahir davant dels mitjans de comunicació per explicar els motius que havien portat a pendre la decisió de destituir l’entrenador de l’equip, Toni Cazorla. La resolució va sorprendre més d’un, ja que tot i que l’equip està immers en la coa de la classificació, diumenge guanyaren el partit i mostraren una certa millora en el seu joc. A més, va fer públic que des del club s’està treballant per desenvolupar tant l’estructura institucional com l’esportiva.

Crespí va basar la decisió de prescindir dels serveis del tècnic andalús en què des de la directiva s’albiraven possibilitats de millora en el conjunt. "La idea de destituir Toni Cazorla arriba en un moment en el qual pensàvem que era necessari perquè la situació esportiva del club no estava funcionant del tot, hi havia una possibilitat de millora d’àmbit esportiu i de joc", digué el president. De la mateixa manera que la temporada passada, quan Tomàs Gibert fou cessat mentre l’equip era líder de Tercera, Crespí volgué destacar la professionalitat del cos tècnic.

"La feina que ha fet aquet cos tècnic ha estat una feina que mai no s’havia fet al Balears. Jo sempre defensaré a mort el club, l’escut i sobretot la meva lleialtat al club, ja que li dec moltíssim. He de prendre les decisions més oportunes pensant en el club, no pensant en mi", va destacar el president. Crespí va afirmar que l’acord ja estava pres abans del partit contra l’Oriola de diumenge passat.

"Està claríssim que la deliberació de prescindir de Toni Cazorla ja estava pressa abans del partit de l’Oriola. Un altre president s’hauria estimat més perdre i evitar aquesta polèmica, ja que tens l’excusa. Estic molt content que el cos tècnic hagi estat cessat amb una victòria, perquè hi guanya el club i el cos tècnic, hi guanya tothom però és complicat", valorà el mandatari blanc-i-blau, que no volgue entrar a especular sobre el possible recanvi, ja que el primer que es vol fer és "estructurar la part esportiva i la direcció. Hem fet una passa per millorar i no per tornar a allà on érem" abans de decidir el nou tècnic.

"M’estim més que especuleu vosaltres amb els possibles substituts. Tenim diversos entrenadors, 8 o 9, en cartera amb experiència a la Segona B", digué. En aquest sentit, en les darreres hores es descartà Miquel Soler. Francesc, Chicho, Soler es perfila com el director esportiu, tot i que si no s’arribava a un acord amb cap dels candidats, l’excapità mallorquinista se’n podria fer càrrec. D’altra banda, el president baleàric també féu referència a les dificultats econòmiques i d’infraestructura per les quals passa el club i la manca de suport que ha rebut de persones en les qual confiava.

"En l’economia que estam és molt complicat. Amb tot el que tenim podem assumir un 70 o 60% del pressupost, la resta, n’haurem d’assumir aquest cost. No vull perdre la categoria, si algun dia he de partir m’agradaria deixar l’equip a Segona B. Podria ser un president còmode, aguantar el que tenim, acabar i baixar a Tercera i s’ha acabat. L’oportuntitat d’enguany és única i és un punt d’inflexió per al club. Aquesta oportunitat no la podem perdre i perquè jo tingui gent que es va comprometre en unes coses i no les ha complertes, no puc responsabilitzar-la, perquè el responsable som jo", digué. Crespí volgué finalitzar la seva intervenció amb un emotiu "estim el club i no tenc més paraules".

"Inverfutbol fa estona que va entrar al club"

PALMA Una de les qüestions en què el president baleàric posà més èmfasi i que es mostrà més categòric fou quan desmentí els rumors que apuntaven que havia pres la decisió empès per les pressions del propietari d’Inverfutbol, Bartomeu Cursach. "La decisió és del president. Tu em dius Cursach, però et puc dir Inverfutbol. Inverfutbol fa estona que entrà al club. Ningú m’ha pressionat", manifestà Crespí, que va explicar que a causa de la manca de temps no es va poder concretar la incorporació de cap dels futbolistes que el mes d’agost havien sonat com a possibles reforços per al club.

El mandatari blanc-i-blau va justificar la col·laboració amb l’empresa futbolística en les dificultats i les necessitats que tenia el club per poder conformar una plantilla competitiva. "Jo no puc tancar cap porta, ja que tenim necessitats", va dir Crespí, que també va explicar en què consistia l’acord de cooperació amb l’empresa. "La col·laboració és com la que té l’Arsenal amb el Salamanca a cost zero. L’empresa fa el favor de facilitar jugadors, i nosaltres amb les portes obertes i si ens interessen ens els quedarem", manifestà. De moment, manegen una llista amb 8 o 9 possibles incorporacions. Un cop lligat al desembarcament d’Inverfutbol també hi va el Chicho Soler, excapità mallorquinista. Sobre un possible rebuig de l’afició, Crespí afirmà que "ha de ser un orgull que vulguin venir al Balears".

Juvenils a la Divisió d’Honor

Un altre dels punts destacats en aquesta reetructuració és el desig d’ascendir de l’equip juvenil a la màxima categoria. Per això, Inverfutbol ja ha facilitat la incorporació de cinc jugadors juvenils "internacionals de nivell altíssim" que dilluns s’exercitaren amb el conjunt blanc-i-blau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per srdjk, fa mes de 15 anys
Tots hem d'anar a mort amb el club, perquè estam en un moment històric. Si salvam la temporada i fem una estructura ben feta, ja mai no tornarem ésser de tercera. És el moment d'empènyer, tots, per aconseguir-ho. Endavant, Fernando Crespí, endavant Atlètic Balears !
Valoració:-1menosmas
Per Blanc i blau, fa mes de 15 anys
Enhorabona al president. Amb en Cazorla no sortiriem del forat. Estam a tres puntets només d'aconseguir-ho i és un objectiu realitzable. També té raó el president quan es refereix a la manca d'ajuts, i entre ells l'actitud d'IB3 envers l'Atlètic és de jutjat de guàrdia, perquè l'Atlètic també té drets que IB3 no reconeix i que reconeix a altres clubs.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente