muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°
10°

Cal superar la mala ressaca

Cinc equips cerquen oblidar l'eliminació de la Copa amb una victòria en la Lliga. El Reial Madrid visita Valladolid en un partit que podria sentenciar Schuster

Cinc equips de Primera cerquen, en l’onzena jornada de Lliga, superar una mala ressaca després de sortir, mai més ben dit, de la Copa en condicions anímiques no gaire bones.

Reial Madrid i Vila-real són, en teoria, els més afectats pels efectes de la Copa, per allò d’haver quedat eliminats per equips de Segona B, Reial Unió i Poli Ejido, respectivament. Tot i així, a Numància, Màlaga i Recreativo tampoc no els haurà fet molta gràcia haver estat eliminats tan aviat, encara que fos per equips també de Primera.

Aquestes primerenques eliminacions tenen, a més, efectes secundaris posteriors com la falta d’interès, problemes de desajustaments i, sobretot, problemes morals que poden acabar en depressions classificatòries greus, llevat que es prenguin mesures aviat.

El Madrid viatja a Pucela, davant un Valladolid que sí que va superar, davant l’Hèrcules, els setzens de final de la competició; mentre que el Vila-real ho fa a Màlaga, davant d’un altre dels equips decapitats.

Copes a part, Athletic i Osasuna jugaran un transcendental partit al més profund de la classificació. Darrer contra penúltim, amb desastroses conseqüències per al perdedor o per a ambdós equips si empaten: despenjar-se a la taula.

Els altres cercaran assentar-se en la lluita pels seus objectius respectius. Ja ha transcorregut un quart de campionat i cada equip comença a veure quines són les possibilitats reals i tan lluny o a prop com tenen les seves previsions inicials.

La lluita per la Lliga de Campions sembla clara i gairebé definida per complet amb Barcelona, Vila-real, València i Reial Madrid. Els llocs de la UEFA estan ocupats per Sevilla i Deportivo, encara que Atlètic, Getafe i Màlaga són a prop.

El Barça de Guardiola, que ahir multà els jugadors per sortir tard a l’entrenament, visita Huelva amb la intenció de continuar el ritme de rècord golejador.

L’Atlètic de Madrid es batrà en duel amb el Deportivo per la sisena posició.

La classe mitjana està formada, de moment, per Racing, Mallorca, Espanyol, Almeria i Sporting, amb Betis i Valladolid com a aspirants a no passar conflictes.

Per a tots els punts que es disputin seran fonamentals, encara que com sempre per a uns més que per a d’altres. Depèn de com i qui el miri.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.