algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Barça vol obrir forat a la taula

El Madrid enceta la jornada davant el Màlaga, mentre que el Vila-real rep diumenge l'Almeria a casa

El Barcelona tindrà una nova oportunitat d’obrir forat com a líder de la lliga en el seu compromís davant del Valladolid en el Camp Nou. Esperen els resultats del Vila-real i el Reial Madrid, que també juguen a casa i reben l’Almeria i el Màlaga, respectivament. El partit del Bernabéu, on l’equip de Schuster jugarà de nou sense Robben i on ha d’oferir una imatge molt diferent a la que mostrà davant del Juventus o la de fa una setmana amb l’Almeria, obrirà la desena jornada del campionat en Primera Divisió dissabte.

El Màlaga, que ocupa una meritòria vuitena plaça amb 13 punts, els mateixos que els seus precedents Atlètic de Madrid i Getafe, pot ser determinant per al futur dels blancs, que la setmana que ve han de remuntar el resultat en contra encaixat davant del Reial Unió per continuar endavant a la Copa del Rei. El Barcelona, que també avança el seu partit a dissabte, sortirà a la gespa amb l’enfrontament del Reial Madrid conclòs a la recerca de la seva vuitena victòria de lliga i amb la baixa d’Andrés Iniesta, que té com a mínim sis setmanes d’inactivitat.

El Valladolid arribarà al Camp Nou després de guanyar el Sevilla a la recerca del seu primer triomf a domicili. La resta de la jornada es disputarà diumenge vespre, moment en el qual el Vila-real botarà a la gespa d’El Madrigal sabent si té opcions de fer canvis al capdavant de la taula, en què ara està a un punt del líder i en té un altre d’avantatge sobre el Reial Madrid.

Els de Pellegrini, els únics que no han perdut un partit en lliga, reben un Almeria que ve de sorprendre el Reial Madrid amb un empat quan faltaven deu minuts per al final (1-1), encara que les seves estadístiques a casa reflecteixen només una victòria, un empat i dues derrotes. En l’Osasuna-Atlètic de Madrid, l’equip de José Antonio Camacho, coer i únic que no ha guanyat un partit en les nou jornades disputades, també passarà un altre examen davant dels blanc-i-vermells, que intenten recuperar la normalitat després del decebedor empat del Liverpool.

El Deportivo i l’Espanyol protagonitzaran un dels duels més igualats del dia entre dos equips empatats a 12 punts. Els de Miguel Àngel Lotina tindran la baixa per sanció de Jarque. El Racing, després de donar la sorpresa amb el seu triomf sobre el València a Mestalla (2-4), rebrà l’Sporting, que fa una setmana va vèncer el Numància i com a visitant ha guanyat dos partits i n’ha perdut tres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.