algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

El Palma s'estrena a la Lliga de Campions

El Palma Volley ja es troba a Bèlgica per disputar avui a partir de les 20.30 hores el primer partit de la temporada 2008/09 de la competició per excel·lència del voleibol mundial, la Lliga de Campions. Els jugadors de Marcelo Méndez s’enfrontaran al Roeselare en el primer partit del grup C, amb l’objectiu de perllongar la seva bona ratxa de victòries d’aquesta temporada.

Tota la plantilla es troba a disposició de Marcelo Méndez, que insistí que "l’objectiu és passar la primera fase i que un triomf a Bèliga serviria per tenir moltíssima confiança". El president del club, Ricardo Ramos, destacà que el rival "és un tradicional equip de Champions que sempre n’ha passat la primera fase i que serà un dur adversari". El Palma Volley entrenà ahir horabaixa i ho farà aquest matí a l’escenari del duel.

Els dos equips s’enfrontaren el 27 de desembre de 2006. En aquell emocionant duel, el llavors anomenat Drac Palma s’imposà als belgues per dos sets a un. A favor del Palma Volley està el fet que els belgues no estan firmant bones actuacions darrerament. Cal destacar que TV Mallorca oferirà en directe aquest gran partit a partir de les 20.30 amb els comentaris de la jugadora de l’equip femeníb Cati Pol Borràs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.