nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.07°

El Barça vol segellar l'accés a vuitens

Els blaugranes, líders de la Lliga, volen acomplir l'objectiu com més aviat millor i a la vegada eixamplar el nombre de victòries consecutives a dotze. El Basilea espera que no es repeteixi el resultat de l'anada

El Barcelona intentarà assegurar-se avui l’accés matemàtic als vuitens de final de la Lliga de Campions, objectiu que aconseguirà si venç el feble Basilea, que ja derrotà fa uns dies de manera contundent (0-5).

Tot i el mateix color blaugrana, la diferència tècnica entre ambdós equips és abismal. Al Camp Nou volen desterrar la idea que el partit pot ser un passeig per als homes de Josep Guardiola, encara que després d’allò succeït a Basilea, on el Barca guanyà per 0-5, tots els pronòstics situen els locals com a favorits clars.

L’equip barcelonista, líder de la Lliga, en la qual és el màxim golejador i l’equip menys golejat, es troba en un gran moment de joc. Tant li són el rival i l’escenari, com demostrà dissabte a Màlaga, on derrotà els andalusos amb comoditat (1-4), encara que el camp era impracticable.

La plantilla s’entrenà ahir i tornarà a fer-ho avui. Abans haurà viatjat en bloc a Pamplona per assistir al funeral del pare de l’exporter blaugrana Juan Carlos Unzue, que morí dissabte de matinada.

El Barça es jugarà la tranquil·litat de classificar-se per als vuitens de final tot d’una que n’haurà tingut ocasió, davant el conjunt més fluix d’aquesta edició de la Lliga de Campions, no tan sols pel resultat del matx de la primera volta, sinó perquè no ha guanyat cap dels tres partits jugats.

La visita del Basilea al Camp Nou serà la quarta d’un equip suís en competició europea. En els tres precedents anteriors (Basilea, Zuric i Lugano), el Barça sempre aconseguí la victòria al seu estadi.

El tècnic suís, Christian Gross, es planteja alinear un equip molt conservador per evitar que es repeteixi la golejada encaixada fa 15 dies a l’estadi Saint Jakobs.

El Basilea té la baixa de l’australià Scott Chipperfield i torna a la convocatòria el portuguès Carlitos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.