algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

La parella Webó-Keita torna a funcionar i goleja

El tècnic del Reial Mallorca, Gregorio Manzano, tornà a jugar a conillons amb la premsa i no donà pistes sobre l’onze inicial que podria jugar diumenge davant l’Espanyol a l’Ono Estadi. Durant el partidet de l’entrenament d’ahir el tècnic andalús formà dos equips en què es mesclaren titulars i suplents. En un equip jugaren Tomeu Nadal a la porteria, Josemi, David Navarro, Iván Ramis i Corrales en defensa; Mario Suárez, Callejón, Jurado i Arango en el centre del camp i Webó i Keita en atac. En l’altre bàndol, distingits amb un pitet taronja, jugaren Javi a la porteria, Scaloni, Alberto, Nunes i Dorado en defensa; Martí, Cléber Santana, Varela i Castro en el centre del camp i Adúriz i Trejo en punta.

Ambdós equips jugaren amb un dibuix tàctic 4-4-2 i es pot deduir que aquest serà el sistema que Manzano farà servir davant l’Espanyol. El resultat final fou de 4-0 a favor de l’equip sense pitet i els davanters Keita i Webó foren els grans protagonistes ja que ambdós marcaren per partida doble. Una vegada més quedà demostrat que la connexió africana pot funcionar, ja que ambdós futbolistes s’entenen i es complementen quasi a la perfecció.

S’ha de destacar que el porter titular, Miquel Àngel Moyà, que arrossega molèsties a un peu, tornà a quedar al gimnàs i no participà en el partidet per precaució. Els metges i els preparadors el tenen entre cotons i confien que diumenge estigui en condicions de poder jugar el partit. Vicenç Grande va assistir a l’entrenament d’ahir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.