algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Vius! Davant el coer, poca broma

El Reial Mallorca visita el Betis amb la lliçó ben apresa de l'experiència davant l'Sporting

El Reial Mallorca afronta un altre partit amb trampa. El conjunt vermell s’enfrontarà per segona jornada consecutiva amb el coer de Primera Divisió, en aquesta ocasió el Betis, en un partit que es jugarà, a partir de les 17.00 hores a l’estadi Manuel Ruiz de Lopera.

Els homes de Gregorio Manzano acaren la cita amb la lliçó ben apresa i, després de caure fa dues setmanes a l’Ono Estadi davant l’Sporting de Gijón (0-2), saben que no hi ha rival fàcil i que no està permesa la relaxació.

El Mallorca arriba a la cita còmodament instal·lat en la zona tranquil·la de la taula amb vuit punts a la butxaca fruit de dues victòries, dos empats i dues derrotes en les primeres sis jornades de Lliga. Emperò una nova ensopegada podria fer caure l’equip balear uns quants llocs a la classificació i fer aparèixer els primers símptomes d’inquietud. Els balears transiten actualment per la zona més assequible del calendari i saben que és hora d’acumular punts per afrontar amb un bon matalàs els partits que els esperen al final de la primera volta i inici de la segona, que els enfrontarà de manera consecutiva contra Sevilla, Barcelona, Reial Madrid, Vila-real i València, en els qual no serà gens fàcil esgarrapar algun punt.

Per la seva banda, el Betis arriba al partit d’avui amb només dos punts sumats i sense haver guanyat encara cap partit. L’ansietat que puguin tenir els homes de Paco Chaparro per sortir del pou de la classificació pot ser una arma de doble tall per al Mallorca, per a la qual cosa és important sortir ben concentrats al partit i evitar sorpreses en els primers compassos.

El tècnic mallorquinista, Gregorio Manzano, es veurà obligat a modificar novament el seu onze inicial, ja que no podrà comptar amb el davanter Aritz Adúriz, qui no s’ha recuperat a temps de la lesió que patí en el passat Trofeu Illes Balears. Tampoc no viatjaren fins a Sevilla el defensa Ayoze i el porter Lux per lesió i el migcampista Mario Suárez per decisió tècnica.

Per altra banda, el veneçolà Juan Arango, que arribà a l’Illa divendres horabaixa procedent del seu país, on disputà dos partits amb la seva selecció, i que només es pogué posar a les ordres de Manzano en l’entrenament d’ahir matí, podria no estar en condicions de disputar els 90 minuts a causa del cansament acumulat pel llarg viatge i també podria caure de l’equip inicial.

Així les coses, el Mallorca presentarà un onze format per Moyà a la porteria; en defensa una línia de quatre formada per Josemi, Nunes, David Navarro i Corrales; en el centre del camp Martí i Cléber Santana podrien formar un doble pivot amb Varela per banda dreta i Gonzalo Castro per l’esquerra; Jurado jugaria a la mitja punta i Webó com a únic davanter.

Per la seva banda, el Betis no podrà comptar amb tres dels seus davanters: el xilè Mark González, que estarà uns tres mesos de baixa; el mallorquí Xisco Muñoz i el sevillà José Marí, aquests dos darrers amb molèsties en un turmell i en el gluti, respectivament. Emperò, Paco Chaparro recupera el golejador Edu. El Betis podria jugar amb un onze format per Casto, Nelson, Arzu, Juanito, Fernando Vega, Aurelio, Emana, Capi, Juanma, Pavone i Sergio García.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.