nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.07°

Betis-Mallorca, duels a cara o creu

Dels devuit enfrontaments a Primera Divisió entre bètics i mallorquinistes en terres andaluses, només un ha acabat en empat. El conjunt verd-i-blanc ha sumat 11 victòries i el vermell 6, tres de les quals han tingut lloc en les sis darreres temporades. L'equip sevillà encara no ha guanyat cap partit en aquesta Lliga

Després d’un cap de setmana sense Lliga i d’haver gaudit de tres dies de descans, els jugadors del Reial Mallorca tornaren ahir horabaixa a la feina amb vistes a preparar el compromís de diumenge a l’estadi Manuel Ruiz de Lopera, davant el Betis.

Els partits que han enfrontat mallorquinistes i bètics en terres andaluses s’han caracteritzat històricament pel fet de ser duels a cara o creu. Dels devuit precedents existents amb els dos equips a Primera Divisió, només un ha acabat en empat. En els altres, a un equip li ha tocar assaborir la glòria de la victòria i a l’altre, el regust amarg de la derrota. El Betis ha obtingut onze triomfs per sis del Mallorca, si bé tres d’aquests s’han produït en les sis darreres temporades.

Diumenge, els andalusos afronten la cita coma coers i amb la urgència de sumar la seva primera victòria d’aquesta Lliga, mentre que els balears intentaran rentar la mala imatge oferida davant l’Sporting i obtenir un bon resultat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.