nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Espanya goleja Estònia a mig gas

La selecció de Vicente del Bosque en va tenir prou amb unes pinzellades per superar el conjunt bàltic. Juanito, Villa de penal i Puyol varen ser els autors dels gols espanyols

ESTÒNIA 0
ESPANYA 3

ESTÒNIA: Londak, Jaager, Piiroya, Barengrub, Kruglov, Kink, Vunk, Dmitrijev, Lindpere, Vassiljev i Voskoboinikov.Puri per Kink, Klavan per Lindpere i Saag per Voskoboinikov.

ESPANYA: Iker Casillas, Sergio Ramos, Puyol, Juanito, Capdevila, cazorla,Senna, Xavi, Iniesta, Villa i Fernando Torres.Iraola per Sergio Ramos, Riera per Iniesta i Cesc per Villa.

GOLS:
0-1: minut 34, juanito.
0-2: minut 38, Villa, de penal.
0-3: minut 69, Puyol.

ÀRBITRE: Jonas Eriksson (Suècia). Amonestà Barengrub, Kink i Piiroya, d’Estònia, i Iraola, d’Espanya.

La selecció espanyola va aconseguir el seu tercer triomf en EL seu camí cap al Mundial 2010, golejant a mig gas la humil Estònia, que va posar l’agressivitat i la il·lusió, en un duel decantat per l’abismal diferència de qualitat, en el qual Iker Casillas va batre rècords d’imbatibilitat. El futbol actual no entén de relaxacions. Ni quan el número 1 del rànquing FIFA es mesura al 137. Ni quan la campiona d’Europa visita un país sense història futbolística, on es va haver de posar la granota de feina uns minuts per resoldre un enfrontament desnivellat.

La motivació era la principal preocupació de Vicente del Bosque. Conscienciar els seus jugadors que havien d’anar al xoc, igualar l’alt llistó d’il·lusió que genera el nou preu de la vermella. Dóna motivació extra al rival, per menor que sigui, encara que el seu modest estadi, digne de la Segona B espanyola, ni tan sols s’omplís amb l’arribada del brillant campió del Vell Continent. Els primers minuts van deixar clar el panorama. Espanya havia de baixar al fang per conquerir el triomf. Estònia anava al límit a cada pilota, amb excessiva bravesa.

Del Bosque va concedir descans a Marcos Senna i va lliurar el comandament de l’equip a Xabi Alonso. Des de l’estrena del nou seleccionador, amb dos gols a Dinamarca, les seves aparicions eren estel·lars. Pressentia la titularitat i li va arribar el dia més ingrat. Li va costar dominar aquell desordre en el qual Espanya havia d’imposar el toc en un camp amb gespa alta i ràpid per la pluja.Els gols de Juanito i Villa a la primera part i de Puyol a la segona decidiren un partit amb poca història en el qual Espanya, si s’haguése esforçat un poc més, hauria aconseguit una golejada més àmplia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Circ, fa mes de 15 anys
I això ens alimentarà més?
I això ens farà més lliures?
I això ens farà superar la crisi?
I això ens farà més humans?
Tot això és metadona.
Prou espost competitiu. Generem valors solidaris.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente