algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Hi ha al·legacions

Les reclamacions consideren que els bancs no han de tenir el dret preferent de cobrar, i que la comissió de la persona que s'encarregà de portar Paul Davidson a Mallorca és excessiva

L’operació de compra-venda del Mallorca visqué ahir un nou capítol amb la formulació d’al·legacions per alguns dels creditors de Vicenç Grande. Quatre foren aproximadament les reclamacions presentades als administradors concursals abans que acabàs el termini previst, ahir a les 15.00 hores. Hi ha qui no està d’acord que alguns bancs, els que tenen accions del Reial Mallorca com a garantia de pagament, disposin de drets preferencials a l’hora de cobrar els doblers. Per afegitó, el més curiós és que una de les al·legacions presentades en aquest sentit ha estat formulada per una altra entitat bancària.

Una altra reclamació és per protestar per la comissió que percebrà la persona que s’encarregà de dur Paul Davidson a Mallorca. Aquesta comissió és d’un 3% del valor de l’operació, una quantitat que ascendeix a 1.140.00 euros. Tenint en compte que el termini de l’oferta de Davidson finalitza dimecres, dia 15, aquestes reclamacions podrien complicar l’operació. El jutge Víctor Fernández podria demanar el seu parer als administradors judicials, i això podria endarrerir la transacció. Però hi ha la possibilitat que els administradors preparin amb antelació un informe previ sobre les al·legacions, per facilitar aquesta tasca i per agilitar els tràmits.

I, si es continua parlant de probabilitats, és gairebé segur que el jutge rebutjarà les al·legacions i decidirà vendre el club vermell a Davidson, que a partir d’aleshores tindrà deu dies per fer efectiu el pagament dels 38 milions d’euros que va acordar amb Vicenç Grande.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Txe, fa mes de 15 anys
En veure a n'aquests dos em pega vomitera!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente