algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Espanya inicia la concentració amb la novetat de Riera

Capel pateix una ruptura muscular i el manacorí ocuparà el seu lloc

Diego Capel no jugarà els partits d’Espanya davant Estònia i Bèlgica, de classificació per al Mundial 2010, després de confirmar-se que té un trencament muscular, i serà substituït per Albert Riera (Liverpool), mentre que Santi Cazorla ha tingut més sort i s’ha recuperat d’un cop fort.La lesió de Capel és el primer contratemps per a Vicente del Bosque en la preparació dels dos pròxims compromisos de classificació per al Mundial de Sud-àfrica. El seleccionador ha decidit "rescatar" Riera, que no havia estat convocat des del 26 de març passat, quan jugà un amistós enfront d’Itàlia.

L’extrem del Sevilla no va poder acabar l’entrenament matinal i, a primera hora del capvespre, va ser sotmès pels serveis mèdics de la selecció a una ressonància magnètica a la clínica Cemtro, que va confirmar els auguris pitjors. Així, sofreix un trencament muscular de grau dos a l’adductor dret i abandonà amb resignació la concentració. Fernando Hierro, director esportiu, el va animar mentre sortia de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas.La notícia es va confirmar al final d’un entrenament passat per aigua. Després de contactar amb Riera, la Reial Federació Espanyola de Futbol va fer oficial la seva convocatòria per als dos pròxims compromisos.

Davall la pluja s’hi va tornar a entrenar Cazorla. El fort cop patit a la tíbia en una topada amb Pepe Reina quedà just en un ensurt. També es va realitzar unes proves mèdiques, que varen confirmar que pot continuar.Espanya completà la seva primera doble sessió d’entrenaments. De moment, Del Bosque no ha començat assajant amb l’equip que alinearà en el primer partit.

Riera torna sis mesos després

Albert Riera torna a una convocatòria del combinat espanyol sis mesos i una Eurocopa després de la seva darrera participació amb la selecció. El manacorí va ser convocat per disputar el partit amistós que els homes de Luis Aragonés varen jugar a Elx, el 26 de març passat, contra Itàlia.En aquell enfrontament amb la campiona del món, Riera entrà al camp en el minut 58 per substituir David Silva. El seleccionador d’aleshores, Luis Aragonés, comptava amb el manacorí per viatjar a Àustria i a Suïssa, però el desastrós final de temporada protagonitzat per l’Espanyol en la campanya passada tancà les portes de l’Europeu al migcampista esquerrà.

D’aquesta manera, el jugador del Liverpool és el tercer futbolista mallorquí que vesteix la camiseta de la selecció espanyola, després del serverí Manuel Olivares (en la dècada dels anys 30 del segle passat) i del també manacorí Miquel Àngel Nadal.

"S’han de sumar els sis punts"

LAS ROZAS El defensa internacional del Reial Madrid Sergio Ramos afirmà ahir, quan arribà a la concentració de la selecció espanyola, que l’equip "ha d’aconseguir els sis punts en els dos pròxims partits", contra Estònia i Bèlgica, per no tenir complicacions en la fase de classificació per al Mundial 2010. "No ha de passar el mateix que les darreres vegades. Tenim aquests dos partits i una setmana per preparar-los, i els hem de guanyar tots dos", comentà Ramos en relació amb les dificultats de la selecció en altres fases prèvies.

El jugador del Madrid es referí també al desenvolupament de la Lliga, que definí com a "disputada i complicada, ja que el marge d’error que hi tens és mínim". "Nosaltres tractarem de cometre tan pocs errors com sigui possible per mantenir-nos a dalt", afegí. Així mateix, Ramos esmentà el premi Zamora, que rebé dilluns el seu company Casillas i que, segons ell, "relaxa un poc a tothom".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.