nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

La síndrome de l'equip “aspirina”

El Mallorca rep els equips que abans han passat per les mans del Sevilla, el Barça, el Reial Madrid i el Vila-real, i molts pics li arribaran rivals amb l'orgull ferit, necessitats de punts i amb un plus de motivació

Els capricis del destí i del calendari han volgut que el Reial Mallorca, aquesta temporada, tingui molts de números per patir la síndrome de l’equip "aspirina".Els rivals amb què s’ha d’enfrontar el conjunt de Gregorio Manzano al llarg de tota la competició han hagut de passar abans pel tràngol de superar allò que molts, fent-ne un símil ciclista, han començat a batiar amb el nom dels "Alps de la Lliga": els quatre partits consecutius contra el Sevilla, el Barcelona, el Reial Madrid i el Vila-real —quatre dels actualment cinc primers classificats—, en els quals les possibilitats de treure gaire punts són poques. L’experiència d’aquest inici de Lliga indica que els equips que ja han passat pel que, sense cap dubte, serà el seu tram més exigent, no n’han sortit gaire ben parats i veuen en el Mallorca una possible taula de salvació, un punt de partida per remuntar el vol o una "aspirina".

Els dos únics conjunts que per ara han jugat de manera consecutiva amb els quatre ossos abans de fer-ho contra el Mallorca —el Racing i l’Sporting— han sumat dos i zero punts de 12 de possibles respectivament, i han afrontat la cita amb els balears molt necessitats de punts i, com reconegué el mateix Manzano en la roda de premsa posterior al duel de diumenge, "lluiten i no donen cap pilota per perduda".

El Mallorca perllongà la crisi del Racing i el derrotà en El Sardinero (1-2), però per altra banda donà oxigen a un Sporting de Gijón que sortí victoriós de l’Ono Estadi després de presentar-s’hi amb el cartell de coer i sense haver puntuat en cinc partits. Ser aspirina o sal en la ferida, aquesta és la disjuntiva que penja sobre l’equip illenc.Un cop superat el parèntesi de la Lliga, el Mallorca té un compromís, diumenge dia 19, a l’estadi Manuel Ruiz de Lopera, on l’espera un Betis que els Alps de la Lliga han deixat coer amb només 2 punts. Deixarà de ser-ho a costa del conjunt de Manzano?Un recordatori: el calendari reserva al Mallorca el tram de Lliga més dur per als quatre darrers partits. Li faran falta aspirines?

Rivas: "Hem de guanyar el Mallorca sigui com sigui"

El central del Betis, David Rivas, destacà ahir la necessitat que té el seu equip de puntuar, ja que en aquests moments els verd-i-blancs són coers amb només dos punts, després de sis partits jugats.El capità bètic es mostrà optimista i admeté la confiança demostrada pel club en la seva plantilla. "D’optimisme sí que n’hi ha perquè jugam bé i sabem que al final la pilota entrarà, però és clar que al Mallorca l’hem de guanyar sigui com sigui", sentencià.Rivas també mostrà el seu suport a l’entrenador, Paco Chaparro, i afirmà que "l’aficionat bètic és conscient que estam fent les coses bé, encara que també és evident que la Lliga depèn dels punts".

José León vol els tres punts davant l’equip de Manzano

José León, president del Betis, expressà ahir un missatge de tranquil·litat en relació amb l’equip, que actualment és coer de Primera, a més d’expressar la seva "total confiança" en el tècnic, Manolo Chaparro.León assegurà que s’ha de tenir fe en la plantilla del Betis, tot i que els andalusos encara no han guanyat cap partit, però destacà la importància del pròxim compromís de Lliga, enfront del Mallorca. "Cal mantenir la calma i treballar amb tranquil·litat. Hem de vèncer el Mallorca, però no tan sols el Mallorca, sinó també l’equip que vingui després i l’altre i el següent. Hem de començar a guanyar".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.