nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.51°
11°

El València és el que té més sort

Els d'Emery han estat els més afortunats en el sorteig. El Depor i el Racing, els de menys èxit. El Sevilla, un dels favorits per aconseguir el títol, al grup C

El València, en el grup G, i el Milan, a l’E, han estat alguns dels equips favorits inclosos en el primer bombo més ajudats pels déus en el sorteig de la Copa de la UEFA que es va realitzar ahir a Nyon (Suïssa).El València haurà de jugar contra el Bruges belga, el Rosenborg noruec, el Copenhage danès i el St. Etienne francès; mentre que el Milan italià es veurà les cares amb l’Heerenveen holandès, el Braga portuguès, el Portsmouth anglès i el Wolfsburg alemany.

El Sevilla no sembla haver tingut tanta sort, encara que tampoc no ha caigut en un dels comunament denominats "grups de la mort", un dubtós honor que podria ser aplicat al Racing i al Deportivo. El Sevilla es mesurarà amb l’Stuttgart, Sampdoria, Partizán i Estàndard de Lieja.El Racing tindrà una complicada participació en la Copa de la UEFA i haurà d’enfrontar-se amb el Schalke, el París St. Germain, el Manchester City i el Twente. D’altra banda, el Depor ho farà amb el CSKA Moscou, el Feyenoord, el Nancy i el Lech Poznan.

La fase de grups, amb 40 equips participants, és una de les més atractives dels darrers anys, amb la presència de fins a set campions de la competició: el Sevilla (2006 i 2007), el Tottenham (1972 i 1984), el València (2004), el CSKA Moscou (2005), el Feyenoord (2002), el Schalke (1997) i l’Ajax (1992).El calendari (cada equip jugarà dos partits a casa i dos a fora) i les dates de cada enfrontament, sobretot en el cas dels jugats al nord d’Europa acabaran d’agreujar o dificultar el camí de cada conjunt.

De cada un dels vuit grups es classificaran els tres primers, als quals s’afegiran uns altres vuit equips eliminats de la Lliga de Campions per formar la següent etapa de la competició, els setzens de final. La gran final es jugarà dimecres 20 de maig a l’estadi Sukru Saracoglu d’Istanbul.Les reaccions arribaren aviat i José Maria Del Nido, president del Sevilla, afirmà just després del sorteig que el grup C és el "més difícil" de la competició, tot i que els de Manolo de Jiménez "han d’acceptar la seva condició de favorits" i passar a la pròxima eliminatòria.

Per la seva part, el vicepresident del València, Fernando Gómez Colomer, va destacar que la distribució de partits de l’equip xe en la fase grups els conduirà a enfrontar-se amb els dos rivals teòricament més forts, el Rosenborg i el Saint Ettiene, en partits a domicili. "El detall del calendari que més ens crida l’atenció és que a priori els jocs amb els rivals més forts seran a domicili", analitzà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.