algo de nubes
  • Màx: 19.27°
  • Mín: 8.69°
19°

... i altres herbes

La venda
No ho entenc. Estic bocabadat. Us he de confessar la meva absoluta sorpresa. Mai no m’hauria imaginat que les coses aniriren per on han anat quan Vicenç Grande confirmà que tenia el Mallorca en venda. Avui, sembla ja probable –segur no ho és– que Paul Davidson es convertirà en el nou propietari del Reial Mallorca, després de pagar 38 milions d’euros. Inicialment, em va parèixer una temeritat, una bogeria, però a la vista de les intencions manifestades per diferents compradors, ja no sembla agosarat valorar la Societat Anònima Esportiva en tants de milions. Una altra cosa és el grau de confiança, seriositat i respecte que em suscita Davidson. Poqueta cosa. Em sembla més un hooligan que no un home de negocis. De fet, tothom s’imagina que un empresari disposat a invertir 38 milions d’euros en la compra d’un club de futbol té molts doblers més. I Davidson, certament, no té l’aspecte de gran magnat, de milionari, però... Davidson es va assessorar per comprar el Mallorca amb l’advocat Javier Tebas, un home vinculat al món del futbol des de fa molts d’anys. M’estranya molt que Tebas recomanàs a Davidson la compra del Mallorca per 38 milions d’euros, però ja començ a sospitar que jo som l’equivocat i que, certament, la Societat Anònima Esportiva val molt més que no m’imaginava. Davidson també té els serveis de l’advocat mallorquí Xisco Llabrés, encara que em diuen que la seva intervenció s’ha limitat a pures qüestions formals. Em comenten des de la planta noble que Grande, tot i que no en té gaire ganes —li agradaria deixar-ho— continuarà de president, malgrat que de cap de les maneres no estarà cinc anys al capdavant de l’entitat.

El misteri
La venda del Mallorca a l’empresari anglès Paul Davidson té molts de misteris. M’han de permetre que em demani en veu alta per què vol Davidson que Grande continuï al capdavant de la Societat Anònima Esportiva. Si fossin amics de tota la vida ho podria entendre, però considerant que fa no res ni tan sols es coneixien, no té explicació lògica. I tampoc no té cap raó de ser que Davidson deixi fer a Grande tot el que vulgui. Ni que el contracte deixi clar que Davidson mantindrà l’estructura actual de feina de l’entitat. Són massa incògnites.

Administradors
Són molts els advocats i els economistes que aspiraven a ser els administradors del concurs de creditors presentat per les empreses del Grup Drac. Idò bé, un dels que no foren escollits pel jutge Víctor Fernández s’encarrega d’explicar-me que Salvador Fornés i Jorge Sainz de Baranda cobraran 2.400.000 euros per la seva feina, mentre que Raimundo Zaforteza en percebrà 1.200.000. Ah, i em diuen que depenent de la durada del concurs encara poden cobrar més. Idò.

L’afició
Els aficionats de l’Sporting de Gijón que es desplaçaren a Son Moix per animar el seu equip gaudiren, i molt, del partit. Donaren suport al conjunt asturià de manera constant i en moltes fases del partit silenciaren els habitualment apagats incondicionals mallorquinistes. Per cert, l’afició donà diumenge l’esquena a l’equip una vegada més. La seva trajectòria, l’avorriment i també, evidentment, tot l’afer de la venda provoquen el desconcert i la indiferència dels aficionats. Solucions? La continuïtat de Grande no és bona ni per a ell ni per a l’estimat Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 15 anys
Perdó? 2 milions d'euros per administrar unes empreses que estan en concurs de creditors? No se com funciona això però esper que aquests siguin els darrers de tota la coa de gent a cobrar
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente