• Mín: 13.1°
20°

Remuntada èpica del Vila-real davant el Betis

VILA-REAL: Diego López, Àngel, Gonzalo, Godin, Javi Venta, Cazorla, Marcos Senna, Eguren, Ibagaza, Rossi i Llorente.

Pires per Marcos Senna i Guille Franco per Rossi en el minut 60 i Bruno per Llorente en el minut 77.

BETIS: Casto, Nelson, Arzu, Juanito, Fernando Vega, Damià, Emaná, Mehmet Aurelio, Mark González, Capi i José Mari.

Monzón per Mark González en el minut 61, Juanma per Fernando Vega en el minut 78 i Pavone per José Mari en el minut 86.

0-1: minut 21, Damià.

1-1: minut 69, Gonzalo.

2-1: minut 71, Llorente

ÀRBITRE: González Vázquez (comitè gallec). Amonestà Javi Venta, Ibagaza, Gonzalo, Eguren i Pires per part del Vila-real i Arzu, Capi, Emaná, José Mari i Mehmet Aurelio per part del Betis.

El Betis deixà escapar ahir la seva primera victòria de la temporada, ja que malgrat avançar-se en el marcador i exhibir una gran solidesa defensiva, fou incapaç d’aprofitar les nombroses ocasions de què disposà i finalment patí la remuntada del Vila-real (2-1).

Aquest èpic triomf del conjunt de Manuel Pellegrini, aconseguit en només dos minuts, li permet col·locar-se com a líder provisional de Primera Divisió i ampliar a dotze la ratxa de partits de Lliga sense conèixer la derrota.

Damià avançà els andalusos en el minut 21 i Gonzalo i Llorente capgiraren el marcador en el 69 i el 71, amb la qual cosa feren embogir El Madrigal.