• Mín: 8.41°

L'Atlètic avança amb pas ferm

ATLÈTIC MADRID 2

OLYMPIQUE MARSELLA 1

ATLÈTIC MADRID: Leo Franco, Perea, Ujfalusi, Heitinga, Pernía, Raúl García, Assunçao, Maxi Rodríguez,. Miguel De las Cuevas, Kun Agüero i Sinama Pongolle.Maniche per Sinama Pongolle en el minut 66 i Luis García per Miguel De las Cuevas i Ever Banega per Maxi Rodríguez en el minut 81..

OLYMPIQUE MARSELLA: Mandanda, Bonnart, Hilton, Erbate, Taiwo, Cheyrou, Cana, Ziani, Valbuena, Ben Arfa i Niang.Zubar per Erbate en el minut 46, Zenden per Ben Arfa en el minut 51 i Kone per Valbuena en el minut 75.

1-0: minut 4, Kun Agüero.
1-1: minut 16, Niang.
2-1: minut 22, Raúl García.

ÀRBITRE: Tom Henning (Nuruega). Amonestà Pernía per part de l’Atlètic de Madrid i Ben Arfa, Taiwo i Cheyrou per part de l’Olympique de Marsella.

L’Atlètic de Madrid continua avançant amb pas ferm a la Lliga de Campions i ahir sumà la seva segona victòria en doblegar l’Olympique de Marsella per 2-1 a l’estadi Vicente Calderón.El partit es posà ben aviat de cara per al conjunt de Javier Aguirre, ja que el Kun Agüero inaugurà el marcador quan només s’havien disputat quatre minuts. Però els francesos no estaven disposats a rendir-se fàcilment i empataren en el minut 16 amb un gol de Niang. L’Atlètic reaccionà i es tornà a avançar cinc minuts després. Amb molt de patiment, els madrilenys pogueren conservar l’avantatge fins al final.