algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Un equip quasi irrecognoscible

La plantilla del Reial Mallorca podria patir una mutació profunda si es concreten totes les notícies i els rumors sobre sortides de futbolistes

El Reial Mallorca podria patir una mutació profunda aquest estiu i convertir-se en un equip gairebé irrecognoscible per la seva afició en cas de fer-se realitat totes les notícies i els rumors referents a la sortida de futbolistes del club per fitxar per altres equips.

Tot i que el president del Mallorca, Vicenç Grande, assegurà en acabar la temporada que no hi havia cap jugador en venda, la dura realitat del mercat futbolístic fa pensar que en el club balear es produirà un fort moviment migratori.

De fet, ja hi ha futbolistes de la plantilla que saben que no continuaran la temporada que ve, ja que han acabat el seu contracte i no han renovat. És el cas dels defenses Héctor Berenguel i David Navarro o dels migcampistes Jonás Gutiérrez i Angelos Basinas.

Tanmateix, començant per la porteria, és ben segut que hi haurà novetats en totes les línies de l’equip. El porter binissalemer Miquel Àngel Moyà podria ser el primer que partís i el seu futur estaria vinculat amb l’Atlètic de Madrid, encara que el València també el considera un futbolista interessant.

En defensa, a les baixes ja segures d’Héctor i de David Navarro s’hi podria afegir la del lateral esquerre Fernando Navarro, per qui el Sevilla està apostant fort. El català ja ha dit que li agradaria fitxar pel conjunt andalús. A més, el central portuguès Nunes ja és un futbolista amb molt bona premsa al seu país i, com ja succeí l’estiu passat, podria ser a l’agenda d’equips com el Benfica o el Porto. La seva regularitat i les seves grans temporades a l’Illa no han passat desapercebudes. També pot canviar d’aires Ballesteros, a qui queda un any més de contracte però sembla que no entra en els plans del tècnic, Gregorio Manzano.

En el centre del camp, el Mallorca ja no disposarà per a la temporada que ve de Basinas, que amb la carta de llibertat davall el braç serà un futbolista molt cobejat, sobretot a Grècia; ni de Jonás Gutiérrez, que té gairebé un peu i mig al Portsmouth anglès. Des d’Anglaterra també segueixen de ben a prop les passes de Borja Valero, que ha acabat la Lliga en un moment de forma excel·lent.

Finalment, a la davantera, qui té més probabilitats de fer les maletes és el Pitxitxi i Bota de plata, Dani Güiza, la clàusula de rescissió del qual, de quinze milions, no serà cap obstacle perquè acabi fitxant per un equip gran. El Barcelona i el València hi són els més interessats.

També el veneçolà Juan Arango, des que té la doble nacionalitat i no ocupa plaça d’estranger, s’ha convertit en un jugador atractiu amb vista al mercat.

Ni tan sols és segura la continuïtat de Manzano. Quin estiu ens espera...

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.