algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
10°

Moyà: "Jugar la Champions és apetitós"

El porter del Mallorca reconeix que hi ha hagut contactes amb altres clubs. Moyà pensa que potser ha arribat el moment de fer un salt de qualitat

Miquel Àngel Moyà té ganes de volar del niu, el porter vermellenc pensa que és l’hora de fer un salt de qualitat després d’haver-se consolidat a la plantilla del Reial Mallorca, encara que va afirmar que de moment no li ha arribat cap oferta en ferm i que els interessats en els seus serveis primer s’hauran de posar d’acord amb el club vermellenc.
El porter de Binissalem va afirmar que sap que hi ha interès per part de diversos equips espanyols en la seva contractació per a la propera temporada, “és veritat, sembla que hi ha interès, però de moment no han anat més enllà”, amb referència que cap d’aquests clubs interessats s’ha dirigit formalment ni al seu representant ni al Reial Mallorca.

Moyà no es va mossegar la llengua i reconegué, amb referència al possible interès de l’Atlètic de Madrid, que “jugar la Lliga de Campions és un fet apetitós”, a l’hora que lamentava que el Mallorca no s’hagués pogut classificar per disputar la Copa de la UEFA la propera temporada. “Hem fet un final de temporada meravellós”, digué Moyà, qui lamentà que les sis victòries aconseguides de manera consecutiva pel Mallorca no els servís per entrar a Europa.
Demanat sobre si pensa que aquesta ha estat la seva temporada de consolidació al Reial Mallorca, Moyà va estar d’acord amb aquesta afirmació. “Sí, aquesta temporada he aconseguit aquest punt de consolidació que et donen els partits, he guanyat en experiència i estic content pels resultats que he assolit, tan personals com de l’equip”, digué el de Binissalem.

El porter vermellenc aspira a poder fer un salt de qualitat “quan més aviat millor”, encara que de moment continua sent jugador del Reial Mallorca. “Si no arriben ofertes al club, doncs no passarà res”. Moyà no va voler lligar la seva fugida o continuïtat a la del president del club, Vicenç Grande, i afirmà que no sap si realment el màxim accionista de l’entitat palmesana té o no intenció de vendre el club. “Si arriba una bona oferta, el club l’estudiarà i em vindran o no, ho sé perquè és la filosofia del Mallorca”.

L’Atlètic és el més interessat
El club matalasser està cercant un substitut amb garanties per a l’italià Abbiati i el porter de Binissalem sembla ser el que agrada més dins el club del Manzanares. L’equip del mexicà Javier Aguirre podria haver posat damunt la taula del Mallorca una oferta de quatre milions d’euros, a més del jove porter Ricardo per aconseguir els serveis de Miquel Àngel Moyà, encara que el club palmesà està més interessat que l’oferta econòmica sigui més elevada i no a aconseguir un jugador per una posició que té ben coberta, amb o sense Moyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.